Нима е възможно да се излекува акне за 3 дни?

В началото и аз си мислех, че това е твърде голям скок, даже невъзможен.

Но след всички проучвания разбрах, че някои естествени средства просто помагат, без значение от времевата рамка.

В крайна сметка всичко си е до човек, но ако използвате тази информация, гарантирам, че ще увеличите успеха си срещу акнето най-малко 4 пъти!

Акнето е наистина неприятен проблем, който на моменти наистина може да ни извади от равновесие. Но аз вярвам, че ние сме в състояние да се справяме със собствените си проблеми.

Открил съм няколко природни продукта, които ще споделя с вас. Те наистина действат, при това не са на колосални цени както всички медикамнети срещу акне, които рекламират по телевизията.

На мен лично те ми помогнаха да реша проблема веднъж завинаги, но все пак аз не съм учен и местният дерматолог винаги би ви дал по-точна информация от мен, за това как стоят нещата.

Но ето и моите естествени средства, които ще ви помогнат да се отървете от акнето. Ако всичко е в правилните пропорции, със сигурност ще усетите забележима разлика.

Нанасяйте маска от мед веднъж-два пъти седмично. Медът е богат на антибактериални агенти, които са чудесни за дезинфекция и имат известни лечебни ефекти.

Също така е чувствителен към нежната кожа и няма да й навреди.

Мийте лицето си със сапун по 2 пъти на ден. Но внимавайте при подсушаване, не използвайте твърде груба кърпа, ако сте с по-нежна кожа.

Освен това пазете косата от лицето си. Тя съдържа масла, които ще полепнат по лицето ви и ще го замърсят.

Препоръчително е просто да я отмятате назад или да поставяте кърпа върху нея, когато извършвате тази процедура.

Също така е добре да си набавите мулти-витамини. Акнето не е само външен, но и вътрешен проблем.

Здравето на вашата кожа зависи от вашето хранене. Кожата е жизненоважен орган, който масово повечето хора пренебрегват.

Ако тялото ви не получава нужните му хранителни вещества, то ще отвърне на удара.

Ще започне да произвежда усилено себум, който ще запуши порите и ще намали способностите на кожата да се лекува и да се бори с бактериите.

Яжте моркови. Те са един от най-добрите източници на витамин А.

А този витамин от своя страна укрепва защитната тъкан на кожата и при по-големи количества от него в нашия организъм, може да премахне дори и проблеми като акне!

Витамин А е мощен антиоксидант, който се бори с токсините в тялото ви. Освен това недостигът на този витамин е основната причина за появата на акне, твърдят дерматолози.

Избягвайте да носите грим. Всички знаем, че той запушва порите на лицето, което от своя страна води до различни проблеми като поява на пъпки и черни точки.

И ако все държите твърде много на него, уверете се че изпозлвате грим, който е изцяло на водна основа.

Друга често срещана грешка при хората е, че масово се обсебват от това да изстискват пъпките си и черните точки, при положение, че не знаят как това да стане безопасно.

Тези действия водят единствено до зачервена кожа и увеличено произвеждане на себум, в резултат на защитна реакция, която тялото извършва.

Когато изстисквате пъпка или черна точка, единственото което правите е да разкъсате мембраните на кожата.

По този начин себумът минава под кожата и резултат е само повече кожни несъвършенства.