Красивата стройна фигура, кадифената кожа, релефните форми – това е мечта едва ли не на всяка съвременна жена. Но за съжаление често нашите фигури са далеч от тези идеални, които рисуваме във въображението си.

Днес, дори и ако жената не изглежда пълна, то у нея обикновено могат да се намерят няколко неприятни за окото проблемни области, за които ѝ се иска да замълчи и с които е логично да се бори.

В тази публикация днес ще поговорим за това как максимално бързо и достатъчно лесно да премахнем излишните мастни отлагания от корема, от бедрата, паласките и дори от седалищните части.

Но първоначално е важно да разберем, че неправилното хранене, допълващо се от заседналия начин на живот практически винаги води до първично, по-нататъшно и последващо покачване на телесното тегло – както преди провеждането на комплексни изследвания, така и след тях.

И в дадения случай за никого не е тайна, че мастните отлагания започват да образуват в долната част на пояса и гръбнака, в областта на бедрата и корема, което от своя страна най-много безпокои жените.

Действително такива достатъчно неприятни за окото неестетични и дори нездравословни отлагания повече от съществено могат да влошат външния вид на всяка жена, когато стават забележими и през дрехите.

Но особено актуални за жените често стават въпросите относно това по какъв начин да се отстранят мастните отлагания по страничната част на торса, т.нар. паласки, корема и бедрата, именно в този момент – в разгара на летния сезон, когато им престои почивка на море или се разхлаждат по градските водни паркове.

За съжаление премахването на неестетичните мастни отлагания, образували се по страничната част на торса, обикновено не е толкова просто – натрупването на тази мастна тъкан обикновено е много по-лесно, тъй като не изисква никакви усилия.

Следва да се отбележи, че избавянето от излишните мастни отлагания по корема, бедрата или от страни на торска е изключително сложно също и защото самата майка природа предразполага женското тяло да трупа мазнини именно в тази област.

Това е предвидено за пълноценното износване, раждане и впоследствие кърмене на нашите деца. На свой ред, затова и мазнините могат да се натрупат именно там, където се разполага ембриона, а именно в корема, обхващайки също и областта на бедрата и паласките.

Как тогава да премахнем излишните мазнини от страничната част на торса, след като самата природа е предвидила тяхното натрупване?

Колкото просто и дори банално да ви прозвучи борбата с мастните отлагания в тези области трябва да започне с първичен детайлен преглед на вашия дневен режим и ежедневния хранителен режим.

Но това съвсем не означава, че за да се избавите от досадните мастните отлагания от страни и по корема, е необходимо да измъчвате своя организъм с отказ от всякакъв род храна или пък придържането към всевъзможни радикални диети.

В този случай е важно да разберете, че практически всяка от съществуващите радикални диети представлява глобален стрес за вашия организъм, тъй като се принуждавате напълно да промените обичайния за вас хранителен режим, нарушавате баланса на постъпващите в организма белтъчини, мазнини и въглехидрати, микроелементи, минерални вещества, а също витамини и прочие.

За съжаление дадения способ за справяне с проблема с мастните отлагания може сериозно да навреди на вашето здраве.