От тази статия ще получите изключително странна информация, но повярвайте ми, мъже, тя може да бъде не само странна, но и много полезна.

Четейки, ще разберете кои са най-безопасните пози за правене на любов и кои са най-рисковите.

Така че, ако искате да си спестите много главоболия, в буквалния смисъл, продължавайте да четете.

Вероятно не ви се е случвало, но всъщност фрактурите на пениса са изключително нашумял проблем, който освен странен, интимен и т. н., е и крайно болезнен.

Всичко може да се случи съвсем случайно, докато правите секс, за това е най-добре да се информирате коя поза до какво води.

Въпреки че жените ви ви уверяват постоянно колко сте добър, когато правите еди-какво си, задължително имайте едно наум какво може да се случи.

Всяка жена, а също така и мъж, си имат любимо място или т.нар. “G точка”. Чрез различните пози може да бъде стимулирана богата гама от зони, които най-често се именуват като ерогенни или местата от тялото ни, по които обичаме да ни докосват.

Дали ще бъде секс под душа, в колата, мисионерска поза, отгоре, отдолу или просто на плота в кухнята, имайте предвид, че освен за венерически болести вече ще трябва да внимавате и за фрактури на пениса.

Въпреки че мечтата на всеки малко по-едър или мързелив мъж е жена му да бъде отгоре, а той просто да стои и да се наслаждава на гледката и чувството отдолу, проучвания показват, че над 50% от случаите на „повреден или счупен пенис” се получават именно от тази поза.

Дали защото жената не е от най-сръчните или просто по нещастно стечение на обстоятелствата тези неща се случват, както всички можем да си представим – резултатът е плачевно болезнен.

Doggy style” или по-известна като „кучешката поза” и „поза кученце”  също се класира като една от опасните пози.

Кучешката любов” е виновна за приблизително 29% от случаите на счупвания и фрактури в зоната на пениса.

Не е ясно защо, но класиката си е класика и както всички знаем – страрите и простички неща са най-хубави. ВизирамE мисионерската поза. Според учените тази поза се класира като най-безопасната.

Да, старата мисионерска поза, освен приятна и често практикувана, тя е и най-безопасна.

Този наш неотлъчен спътник от сексуалния ни живот, несъмнено една от най-разпространените пози, е виновна за само 21% от трагичните случаи с мъже, повредили достойнството си.

Така, за да сме наясно, спрете да слушате какво иска партньорът ви и не изпълнявайте всяка негова прищявка, защото не всичко хубаво е безопасно.

Помислете малко и за себе си и ако не се определяте като „полов терминатор”, който е гъвкав, може навсякъде, по всяко време и неограничен брой пъти, ви съветвам да изберете нещо малко по-безопасно.

В крайна сметка с възрастта всеки човек остарява, наддава на тегло, става по-несръчен и т.н., за това вместо да се опитвате да си припомните младостта, разбивайки леглото и карайки съседите ви да останат будни, изберете нещо малко по-мързеливо и безопасно, което ви влиза в категорията.

Не че някой се съмнява, че вече не ви бива, разбира се. А колкото до младите, нека наистина да разберете смисъла на тази статия, защото тези неща се случват на хората, дори и на младите, дори и на тези с изразени бицепси и коремна преса.

За това – внимавайте и консумирайте не само с удоволствие, но и с мярка. Споделете на своите приятели нашия линк, за да предпазите някой нищо неподозиращ човек.