Топлите дни ни отпускат някак особено – нежното слънце, минимумът дрехи, лекотата на движенията, изобилието от аромати.

А какво да кажем за настоящите горещи летни дни, когато вашето и без това безгрижно настроение още повече се „подгрява“, галещите нежно тялото ви вълни, лазурното море, екзотиката на местността и толкова съблазнителен партньор до вас.

Как после да не повярвате на изследванията, които твърдят – през лятото способността на жените да изпитват оргазъм се увеличава с няколко пъти, а при мъжете, когато са на почивка, се покачват нивата на тестостерона.

Принципно, невинното предложение да се разходите под лунната пътека покрай морето може да завърши доста непредсказуемо.

Навярно, във вашата компания има смели двойки, които заедно със сувенирите от морето донасят и нови препоръки „за това“ в необичайни пози и условия. Дори ако сте семейна двойка, то нюансите на курортния роман само ще разнообразят вашите емоции.

Ако имате възможност да се полюбувате един на друг с вашия партньор под открито небе и близо до лазурното море не губете и минута – дрехи минимум, банските във форма на бикини или на прашки са достатъчни, оттук насетне са ви необходими само решителност и готовност за приключения.

Но все пак да припомним, че сексът на плажа е както и в самата морска вода свързан е с известни рискове за здравето.

На първо място, повечето български плажове са далеч от високите стандарти за чистота, тъй като малките частици отпадъци заедно с обитателите на естествената среда на пясъка – бръмбари, паяци, червеи и други пълзящи насекоми, са наситени с всякакви бактерии.

Малките паразити естествено присъстват в пясъка на плажовете в екзотичните страни.

В такъв случай без плътна хавлия не тръгвайте никъде или поне не се съгласявайте на интимни ласки на плажа. Освен това ако сте решили да правите секс именно на пясъка, то най-добре да се практикуват такива пози, при които мъжът или момчето е отдолу, а жената или девойката да се „нагласи“ отгоре. Така до вас паяк трудно ще стигне.

Такова положение на телата на партньорите, между впрочем, осигурява и максимална видимост, в случай че още някой е решил да се разходите на мястото, което сте избрали да се насладите един на друг с вашия партньор.

От плажния инвентар изключително подходящи са шезлонга или надуваемия матрак. Например, партньорът сяда от долната страна на шезлонга, разкрачва краката си и ги провесва в различни посоки.

Повдига, условно казано, облегалката на шезлонга и помага на партньорката си да легне на нея по гръб.

Ако харесвате екстремните усещания и решите да се насладите един на друг в час пик на плажа, то се скрийте с чадъри – 2 чадъра от 2-те страни на шезлонга. Сега важното е да не духне силен вятър да ги размести.

Отлична прелюдия към такъв секс на сушата би станал отпускащ масаж с използването на слънцезащитен крем, еротично изяждане на плодове, ободряващ коктейл.

Аква сексът също обещава множество възможности. Във водата масата на тялото намалява и затова могат да се опитат пози, които в ежедневието или по-точно у дома в спалнята са недостъпни.

Партньорите се плъзгат един в друг без никакво триене. Подаряват си един на друг мокри прегръдки и целувки. Страстта между тях се засилва от плисъка на морските вълни.