Оралният секс винаги се е разглеждал като нещо забранено и затова далеч не всеки се осмелява да говори за него на глас.

Общественото мнение за оралния секс винаги е било на 2 полюса – едни са смятали това за неморално и срамно деяние, други, привърженици на този способ за получаване на удоволствие заявяват, че няма нищо друго, което да може да се сравни с оралния секс.

Но каквото и да е било, оралният секс е съществувал, съществува и ще продължи да съществува.

Познаването на тайните на оралния секс – желание, което вероятно познато на всеки дори и на този, който за първи път се сблъсква с тази разновидност на интимните отношения.

Тайните на оралния секс не са сборник с определени правила и учения, тъй като всички хора са различни – на някои им доставя удоволствие, а на други – нещо друго.

Познаването на тайните на оралния секс най-вероятно ще бъде полезно за нежния пол, който още не се е сблъсквал с подобни предложения от своите партньори. Не следва да се мисли, че да се достави на мъжа удоволствие с орални ласки, е много просто.

Но все пак за да се реши един човек без значение мъж или жена да прави орален секс, то на първо място това трябва да му харесва, а не да го прави, защото някой го е убедил или го е принудил. Всяко интимно сношение представлява любовен акт и такъв на взаимно разбиране и именно към това трябва да се стремим.

Малко са мъжете, които биха позволили на непозната им жена да се докосне до най-святото им, да затворят очи в очакване на апогея. Напротив, мъжът ще се постарае целият процес от самото начало, за да бъде сигурен, че всичко протича правилно.

И това има своите предимства – само след няколко „урока по анален секс“ под контрол дори най-неопитната девойка бързо ще се научи да прави това правилно.

Как се прави орален секс?

Първо и основно, оралният секс както и обичайния, предполага разнообразие от ласки. Милувките и нежните докосвания непосредствено преди половия акт трябва да бъдат нежни и леки – това осигурява и изключително силната възбуда.

Когато жената дразни, играе си и разгаря желанието – мъжът се намира в пика на блаженството. Между впрочем силното смучене на половия член не осигурява такъв възбуждащ ефект като лекото докосване с език и нежните милувки, и докосванията с език.

Хлъзгането на езика по дължината пениса, докосванията на неговата глава, близането на отвора на уретрата, вниманието към главата на половия член – ето от това мъжът ще изпадне в състояние на пълен възторг.

Още един момент, който следва да се има предвид – не следва да се опитвате да повтаряте това, което правят актрисите от филмите от съответния жанр. В киното всичко е преувеличено и резките невнимателни движения могат да доведат до бърз оргазъм, което няма да бъде особено „вкусно“ или до загуба на ерекция.

Най-любимата поза на мъжете е, когато по време на орален секс жената им стои на колене Но противно на общоприетото сред жените мнение – мъжът не се стреми по този начин да оскърби жената, просто така той е способен да контролира целият процес и съзерцава съблазнителния ѝ вид.