Целувката с език е моментът на истинска наслада от ласките преди секс и по време на полов акт. Първата целувка с език за много хора се превръща в голям проблем. А пък за някои френската целувка е тайна за семейния печат.

На първо място, техниката за целуване с език изключва стеснителността и несигурността. Във френската целувка няма нищо страшно, а когато пробвате веднъж – насладата и удоволствието ви е гарантирано до живот.

За да спечели един мъж жена, е необходимо да бъде търпелив и да умее да се сдържа. За целувките с език се отнася същото. Той не трябва да се стреми да впива устните жената. Първо е желателно да я целуне по ръката, да я погледне в очите.

Такова отношение дава на жената да разбере, че няма от какво да се бои и че може да се довери на мъжа. Основното правило е той да не се притеснява и да се бои от това, че целувките му могат да не се харесат на жената.

Няма такова понятие като „неправилни“ целувки. Силният пол трябва да бъде внимателен към реакциите на жената, тя сама ще определи идеалното време за целувка.

Ако започне да движи устни от докосванията и погледа, това означава, че тя дава „зелена светлина“ за действия. След като мъжът целуне ръката на жената, може да се насочи по-нагоре към шията и лицето.

Може леко да я прегърне и по същия начин да я придърпа – тези движения ще покажат стабилността на отношението на мъжа.
Силният пол не следва да облизва жената с цел да я зашемети със своите великолепни целувки, особено ако те не са толкова великолепни.

Ако мъжът е опитен, жената ще го разбере. За начало може леко да докосне устните ѝ. Ако те отговарят с взаимност, той може да се придвижи по-нататък към целувката с език.

Като нейните устни леко се отварят от тези на мъжа и езикът му нежно се въвежда в тях, без да се прекалява. Чуждо тяло в устата, което енергично се движи, не се харесва на нито една жена.

Най-важното е нежност, ласки и внимание. Всички движения трябва да бъдат нежни, но настойчиви. Много девойки изпадат във възторг, когато техният партньор милва техния език с неговия.

Френската целувка с език често се нарича „целувка в душата“. Тя се счита за много по-интимна от обикновената проста целувка, понякога дори по-интимна от оралния секс.

Френската целувка с език предполага макар и едно съприкосновение на езиците на двамата партньори. Ако жената се притеснява, мъжът е длъжен да действа самостоятелно.

Френската целувка с език дава възможност да се проникне в душата на партньора, да се разбере неговата същност и да му се доста наслада и възбуда.
Съществува огромно количество техники за целувки с език – целувка с език във вакуум, нежни игри с езици и други интересни способи за сексуална орална игра.

Дори когато правите секс, не е нужно да забравяте за целувките с език, които още повече възбуждат както мъжа, така и жената.

Страстта на целувката с език се усилва от охлаждащите освежаващи напитки – сок, чайове, коктейли.

Но някои неща все пак не трябва да се правят при целувка с език:

• Не е нужно езикът да се „навира“, колкото е възможно по-дълбоко – това не е съревнование;
• Никакво изпускане на слюнка;