Много жени, започвайки да се срещат с мъж, си затварят очите за някои негови недостатъци, но с времето това се променя. Всъщност хората се променят много рядко.
Особено ако новият кавалер е един от следните характерни типа, за които сега ще стане въпрос.

Няколко пъти си помислете, дали си заслужава да си губите времето с някакъв такъв мъж.

1. Самотен страдалец

Той дълго ще ви разказва за своето трудно детство, сложните отношения със съучениците и трагичната първа любов. Ще си кажете, всичко това е травмирало психиката му. Вие естествено ще се хвърлите да го утешавате.

Но той няма да излезе от ролята на страдалец – на него му харесва да се чувства като жертва. Ако попаднете на такъв мъж, то вариантите пред вас са 2 – или безкрайно да го съжалявате, или да бягате с всички сили от него, докато не ви е заразил със своята депресия.

2. Мистър прагматик

Човек, при който всичко в живота върви по разписание. Той не просто обича реда, а не може да живее спокойно, ако нещо не се подчинява на неговия контрол. Спонтанно да се измъкнете от града за уикенда, внезапно да ви подари букет цветя – това просто не е за него.

Той не е способен на романтика и на силни чувства. Да остане до такъв сухар, може само железобетонна лейди, която също е доста обрана откъм емоции.

3. Ходещият идеал

Такива мъже могат да изглеждат като въплъщение на мечтата – блестящо образование, достойна работа, прекрасно чувство за хумор, любов към спорта и разбира се никакви вредни навици.

Има само едно „но“ – такъв идеал също си търси идеалната жена. Веднага след като открие, че вие не сте на неговата висота и до най-малкия детайл, връзката ви ще се разпадне. И отново ще започне да търси идеалната жена.

4. Мамин син

Ако решите да се срещате с такъв екземпляр, бъдете готови в отношенията ви да бъдете трима. При това мама ще присъства както зримо, така и когато я няма. И разбира се майчиното мнение винаги ще бъде по-важно от вашето. А ако майка счете, че вие не сте достойна да бъдете до прекрасния ѝ син, бъдете сигурни, че той ще я послуша.

5. Опитният манипулатор

Той ту ви отблъсква, ту ви привлича, ту изминава целия град, за да ви види за 3 секунди, ту без обяснения изчезва за месец, ту открива пред вас душата си, а след това сякаш ѝ слага копче.

Срещайки се с такъв мистър Х, жената не знае къде се намира – тя изобщо не може да разбере неговото поведение. Виждайки, че върти своята дама на пръста си, той започва да поставя свои условия.

И тя търпи – само и само да го вижда по-често. Тъй като на манипулатора му е малко да овладее тялото на жената, трябва да завладее и нейния разум. Това му дава усещане за безгранична власт.

6. Пристрастеният фанатик

Не е толкова важно, че е болен на тема – футбол, скокове с парашут или риболов. За фанатика това не е просто хоби, това е смисълът на неговия живот. Да остане с него дълго време може такава пристрастена натура, какъвто е и самият той.