Четете на децата правилните приказки, тъй като измислените истории залагат чертите на характера на детето, създават идеали, превъплътяващи се в зрялата възраст.

Разбира се, всяко момиче ще си мечтае за принца, ако нейната майка за лека нощ ѝ чете „Пепеляшка“. А след това сяда и започва да плаче, ако вместо с богат красавец я срещат с простаци. Затова ако желаете богат, то го търсете на правилните места.

Предварителни приготовления

Колкото и да не ни се иска, но и в личните отношения е като на пазара – колкото по-богат е купувачът, толкова по-привлекателна трябва да бъде стоката. Следователно преди да търсенето на мъж с дебел портфейл да започне, се подгответе:

• Приведете в ред вашата външност и мислене. Това не означава, че задължително трябва да изглеждате като фотомодел и да имате мозъка на Айнщайн.

Достатъчно е да си направите хубав маникюр и прическа, да си сложите лек грим, да стегнете корема и да прочете няколко полезни книги, за да се превърнете в интересен събеседник.

• Изхвърлете от живота си предишните ваши кавалери неудачници и направете основно почистване на жилището, така със сигурност ще се почиствате по-добре.

• Дръжте се леко и непринудено. Научете се да се усмихвате, дори когато имате желание да цапардосате някого през устата.
• Изтрийте от лицето надписа „Спешно искам да се оженя за богат мъж“ – не плашете предварително потенциалния ваш жених.
• Намерете си хоби, което ще развива кръгозора ви и едновременно ще ви разсейва от натрапчивата мисъл да си намерите богат жених.

Внимание – ето го списъкът с местата, където има момченца, а тлъсти шарани с дебели портфейли:

1. Ресторант

Хубавата храна се харесва не само на чиновниците и на хамалите, но и директорите и на акционерите на големи компании, като последните не си взимат от вкъщи сандвичи и пържоли, а предпочитат изисканите заведения.

На първо място, там кухнята е вкусна, а освен това е изисквана, на второ място – това е начин за демонстрация на социалното положение в обществото.

Да привлечете богат мъж можете и със съблюдаването на правилата на изискания етикет, който трябва да се изразява във всеки детайл – от походката до начина на хранене.

2. Фитнес център

Много мъже с бирено коремче предпочитат да имат плочки на корема. А жени със стегнати форми още повече.
Дори и фигурата ви е да безупречна, формата трябва да се поддържа постоянно, затова фитнесът никога не е излишен.

А там можете да се запознаете с богат мъж като го помолите да ви подържи щангата или като попитате за опита му в тренировките.

3. Боулинг, голф, тенис

Не на всяка жена ѝ харесват такива развлечения, които не струват никак евтино.

Там обаче играят роля 2 фактора – държите се неопитно и наивно, очаквайки помощ от богатите мъже, или пък майсторски владеете боулинга, тениса или голфа и съблазнявате с професионализма си.

4. Работа

Ако образованието и опитът ви позволяват да заемете конкретна длъжност, то търсете компания, чийто офис се намира в голям бизнес-център.

В такъв случай познанство може да стане по време на обедната почивка, в асансьора или на паркинга, ако имате личен автомобил, в противен случай, помолете мъжът, който сте си набелязали да ви закара до вкъщи в дъждовно време, тъй като истинският джентълмен няма да откаже помощ на дама.

5. Чужда сватба

Разкрепостеното състояние по време на празника, романтичното настроение, танците и конкурсите са прекрасен коктейл за новото познанство.