Каква е разликата между „Ох, добре!“ и „Оооо!!! Ето това да! Какво беше това! “. В това, че във втория случай сте се постарали да доставите удоволствие на любимия човек и сте преуспяла в това. Ето няколко начина да подарите на вашия мъж отлични усещания – още по-наситени, отколкото обикновено.

1. Накарайте го да ви иска с главата, а не с тялото

Прелюдията е добра не само с това, че уравнява шансовете ви да получите удоволствие. На мъжа му е по-малко нужна за да може неговият емоционален плам да не изостава от физическата възбуда. Тогава и усещанията ще бъдат доста по-ярки.

За да не изостава неговото настроение от физическата настройка се опитайте да направите ето така. Когато се целувате, прекарай устни към шията и ухото му. Това ще предизвиква взривно освобождаване на хормони, които отговарят за моралната възбуда.

2. Не бързайте да се разсъбличате

Страстното взаимно сваляне на дрехите и хвърлянето им на дивана – това разбира е много добро. Но можете да минете и по друг път.
Леко се отдръпнете и гледайки любимия в очите, бавно и чувствено свалете една след друга дрехите от себе си.

Любовното отпускане – това е отличен начин за приготвяне на партньора към взривяващ оргазъм, затова не забравяйте да го включите в менюто.

3. Електричество на докосванията

Когато човек отиде на фитнес, винаги първо започва със загрявката. На интимните места също им е нужна загрявка и то не по-малко от на бицепси и трицепси.

Преди да започне сексуалния контакт, загрейте неговия член с леки погалвания от основата към главата. Така ще разбудите множество нервни окончания и ще повишите тяхната чувствителност, активирайки центърът на удоволствието в неговия мозък така, че той да реагира дори и на лека стимулация.

4. Необуздана страст

Преди да пуснете в себе си члена на партньора, посветете известно време на орални ласки. Няколко облизвания с език отгоре-надолу по ствола, след това отделете няколко минути на юздичката. След това веднага му позволете да проникне във вас, докато нервите му все още са на върха.

5. Задръжте го на пика

Когато милвате вашия мъж, няколко пъти му позволете да стигне до самия край на блаженството, но не му давайте направите крачката, с която да мине финала. Когато почувствате, че той вече е почти свършил, се спрете, дайте му да подиша.

Но не прекъсвайте съвсем контакта, продължете с леки, бавни милвания. Когато дишане на партньора се възстанови, тогава се върнете към предишните скорости.

Когато накрая му позволите да изпита оргазъм, то той ще бъде много по-интензивен.

6. Използвайте всяко мигновение

Когато неговото удоволствие е достигнало до критично ниво и мъжът – вече започва да свършва, не е време да стоите със скръстени ръце. Ускорете движенията. Мъжете имат тенденция да се забавят по време на оргазъм, къпейки се във вълните на опияняващия ги адреналин.

Но ако продължите стимулацията до победния финал, тогава се наслаждавайте на всяка минута от кулминацията.

В секса това е най-важното – двамата партньори да се наслаждават на всеки един момент от интимното общуване, защото наличието на стереотипи пречи на постигането на това удоволствие.

И те най-вече идват отвън – всеки човек си е индивидуалност и затова всеки разглежда начинът, по който трябва да протече секса по различен начин.