Кои са 7-те мъжки навика в секса, които най-много дразнят жените?

1. Дълго търси или си слага презерватив

В най-отговорния момент, когато жената вече се е разгорещила до краен предел и, изглежда, сякаш ще се побърка от желание, презервативът трябва да бъде под ръка – джоба, в нощното шкафче до леглото, под възглавницата, където е най-удобно.

Ужасно дразнещо е за жените, ако мъжът скочи от леглото и започне да се разкарва из стаята в търсене на презерватив, или още по-лошо – да отиде при съседа. Слагането на презерватива също трябва да е бързо, за да изчезне възбудата на жената.

2. Не обръща внимание на желанията на жената

Естествено е мъжът да няма никакви телепатични способности и съответно не може да прочете мислите и да се досети какво би било приятно на неговата партньорка в секса, особено ако връзката им е започнала сравнително неотдавна.

Затова жените подсказват как и какво да направи мъжа и какво е по-добре да не прави. И много ги дразни, ако мъжът не отчете техните желания, игнорира ги или не желае да се научи.

3. Избира една и съща поза

Както на мъжете, така и на жените не им харесва еднообразието.

И жената може да се подразни много, ако тя се старае да разнообрази интимния си живот, а мъжът продължава упорито да избира една и съща поза, която е удобна за него или с помощта на която бързо ще получи оргазъм.

4. Мисли само себе си

Жените се дразнят, когато мъжът не обича да отделя внимание за ласки на своята партньорка, но същевременно обича вниманието към себе си и изисква от партньорката си да прави това, което му харесва и именно така, както на него му се иска.

Една връзка не може да бъде едностранна, трябва да има взаимност и ако мъжът иска да получи нещо, то е необходимо да умее и да дава.

5. След секс веднага бяга към банята или заспива

Естествено след секс е необходимо човек да си вземе душ и да се освежи. Но няма нужда мъжът да бяга като опарен от партньорката си веднага след оргазъм и да се.

Също е дразнещо за жените и когато мъжът веднага след секс заспива. Да, активният секс уморява, но няколко минути ласки след самия процес, правят жената щастлива.

Няма по-приятни усещания от тези, когато мъжът затвори своята любима в обятията си.

6. По време на секс мъжът внезапно си спомня за някаква важна работа

В полуделия ритъм на живот е много трудно човек да се отпусне и често двойката прави секс, без напълно да се е потопила в самия процес на интимност.

Но не е нужно това да се показва и няма по-дразнещо нещо от това мъжът внезапно да си спомни, че нещо не е направил и си напомня на глас, че трябва да си запише за след секса. Още по-лошо е, ако посегне към телефона, за да си запише.

7. Бързо свършва и не продължава, за да достигне и жената до оргазъм

В повечето случаи мъжът получава оргазъм по-бързо от жената и това е напълно нормално.

Но ако мъжът мисли само за себе си и сметне, че сексът е свършил, когато той е получил оргазъм и ако жената не е успяла през това време, то това е неин проблем. Жената може да се доведе до оргазъм с орален секс, пръсти или секс играчки.