Силни и запомнящи се усещания по време на интимна близост, както е известно, не получават всички жени. Специфичната структура на влагалището, понижаване на тонуса на неговите стени, сухота – всичко това води до загуба на удоволствие при половия акт.

Повечето се страхуват да се обръщат към личния си гинеколог с подобни оплаквания, но страхът може да се окаже излишен. Всичко се решава бързо и лесно. Как, сега ще научите.

Защо G точката отговаря за оргазмите? Как да я пробудим и стимулираме

В G точката нервните окончания са много. И ако мъжете се научат да ги откриват и стимулират, то жените ще получават невъобразимо удоволствие.

Ако оргазмите по време на интимна близост не се случват, това не е повод за притеснение. За развитие на чувствителността на това специално място има различни начини.

На първо място, помолете интимния партньор да напипа G точката с пръсти и да я масажира. Ако нямате с кого да изпитвате интимна наслада, опитайте сами да я потърсите или купете вибратор.

По-добре да пристъпите към подобни занимания в моменти на възбуждане – там, където точката е скрита, кръвоносните съдове се разширяват, и увеличава размерите си. Помнете, че дългите нокти могат да доведат до микротравми при досег с деликатните и нежни тъкани.

Бутонът на удоволствието е най-лесно да се напипа с възглавничката на палеца или показалеца, намира се на предната стена на вагината, от страната на корема. Леко свивате палеца и го движете в кръг. При някои жени това копче на удоволствието е малко по-навътре от входа, а при други по-близо до него.

Когато откриете за първи път този бутон на удоволствието, е възможно да ви се стори болезнен.

В едно от научните изследвания 45% от жените отбелязват, че първоначално стимулацията на точката е била неприятно занимание за тях. Впрочем, това не е повод за безпокойство.

След като почувствате лек дискомфорт в тази област, опитайте да се отпуснете и изследвайте своето тяло нататък. Приятните усещания ще дойдат с времето.

За пробуждане на точката, ще ви помогне интимната гимнастика – с помощта на леки масажни движения се поддържа тонуса във вагината. Но в настоящата статия ще разгледаме и друг метод – бърза и неоперативна процедура за увеличаване на G точката с филъри.

За кого е подходяща интимната пластика с увеличаване на G точката

Преди да се пристъпи към такава процедура, е важно да се направи консултация с гинеколог. Специалистът ще направи преглед и ще подбере най-оптималният и комфортен метод за увеличаване на точката за наслада.

Освен това назначава изследвания, намазки и ултразвук. С тяхна помощ ще се предпазите от възпаления и заболявания в интимната област, ако такива има.

За кого е показна тази процедура:

  • За жени след раждане – ако по-рано се усещали бутонът на удоволствието, а след раждането на бебето вече не, възможно е това да е свързано с разтягане на мускулите.
  • При липса на оргазми – случва се и така всички опити да се открие и пробуди G точката завършват безуспешно.
  • За по-ярки усещания в интимния живот – процедурата ще усили удоволствието и ще разнообразни интимния живот с нови оргазмени приключения.

Случва се и така оргазмите да не са възможни поради анатомичната структура на влагалището. В този случай активирането на бутона на удоволствието е възможно с безопасни неоперативни процедури, които могат да се направят в кабинета на гинеколога.

Как да увеличим G точката в кабинета на гинеколога

Интимната контурна пластика – лечението с филъри, филинг, е безболезнен метод. Поставя се упойка, след което в зоната на влагалището се въвеждат препарати. Те повдигат G точката, увеличавайки размерите й, и по-точно еректилната тъкан. Само 15 минути и готово, деликатната зона става по-голяма и повече се усеща.

Процедурата се провежда с филъри – увеличаващи гелове. Тяхната задача е разширяването на тъканите там, където се намира точката, и посредством това да придаде на вагиналните оргазми повече яркост.

Инжекциите за уголемяване на G точката в съвременните клиники се правят на базата на колаген и хиалуронова киселина, те са на 100% безопасни – в тях няма токсични вещества и алергени.

Ефектът на филинга

Интимната пластика с инжекционен метод променя обема на G точката. Тъканите на влагалището след такива процедури стават по-чувствителни, а интимните ласки доставят повече удоволствие. Лигавицата на влагалището започва да задържа повече вода, което само увеличава удоволствието от интимната близост.