Всеки мъж има свои мотиви да прави подаръци за орални ласки. Кои обаче са най-разпространените?

1. Харесва им да усещат своето превъзходство

Това поведение е характерно за т.нар. Алфа-мъжкари, които имат потребителско отношение към дамите.

Той може да ви направи скъп подарък, и вие сте длъжна с трепет да го приемете като нещо дължимо и едва ли не най-ценното, което е било в живота ви. Така мъжът утешава и без това раздутото си самолюбие.

2. Приемат го като задължение

Повечето мъже разбират правилата на играта на пазара на отношенията, както ти – на мен, така и аз – на теб.

Това не ги смущава, и те дори сами без угризения на съвестта са готови да предложат бонбони-букети-парфюми за сеанс орална любов. Обикновено са регистрирани на много сайтове на запознанства и търсят необвързващи познанства.

3. Да подаряват е характерно за срамежливите

Някои мъже изпитват затруднения с изразяването на емоции и чувства. Обикновено са много срамежливи или се страхуват от отказ.

На тях им се струва по-лесно да заинтересуват жената с материални блага, отколкото да я увлекат с интересен разговор. Срамежливият мъж би искал да се предпази от неочаквани реакции от страна на момичето си.

4. Демонстрира своя социален статус

Това е категорията мъже, които всичко могат да си позволят. За тях обикновено жената е показател за социалния статус на мъжа.

И затова са готови да купят на своята партньорка всякакви дрехи и аксесоари, които биха подобрили външния им вид.

Всички тези широки жестове могат да се разпространят също върху случайни връзки, тъй като подарявайки на щастливката, той доказва на първо място на себе си, че може да направи това.

5. Жените намекват

Като се имат предвид публикациите в социалните мрежи, обявите в сайтовете на запознанства, потребителските отношения навлезли в своя остър стадий.

И то от двете страни. Девойките, които смятат, че подаръците и всякакви материални блага за всякакъв вид, е нещо нормално.

В потребителския свят няма нужда един мъж да спечели една жена – той просто ще си намери такава, която ще се съгласи на орални секс в замяна на подарък кожени ботуши.

Като има предлагане, търсене винаги ще се намери.
Поглезете мъжете си, и те със сигурност ще ви отговорят с взаимност.

Но всичко гореказано не означава, че всеки подарък, направен от мъж на жена означа, че непременно той иска орални ласки. Напротив, това може да е свързано просто със спонтанна реакция на мъжа да зарадва своята половинка в живота, която му дарява щастие.

От друга страна въпросът за прекомерната комерсионализация се преекспонира до голяма степен от медиите и най-вече от социалните мрежи, където с цел привличане на внимание се публикуват случаи и снимки на именно такива връзки, които почиват единствено на финансовата изгода, обикновено става въпрос за млади хубави момичета, които в името на това да получават подаръци и да могат да харчат свободно пари, се обвързват с богат по-възрастен мъж.

Но ако се замислим, това винаги е било така, жената винаги е търсела сигурност от мъжа, с който би искала да прекара живота си и да създаде семейство сега.

Тя просто иска да знае, че има кой да се опре, когато ѝ е тежко и кой ще ѝ плати сметката за ток, когато тя няма възможност да работи, тъй като се грижи за малкото си дете.