„Изпада във вцепенение и губи съзнание“ – лекари за здравето на Хилъри Клинтън

Мария
Написана от Мария септември 16, 2016 07:06

„Изпада във вцепенение и губи съзнание“ – лекари за здравето на Хилъри Клинтън

Акценти:

  • Памет - проблеми
  • Замечтаване - пристъп
  • Раздразнение - загрубяване

Свързани:

Крампите, немотивираната агресия, припадъците и прилошаването – днес за неразположенията на Хилъри Клинтън говорят повече, отколкото за всичко останало по време на предизборната ѝ кампания като цяло.

Днес здравословното състояние на кандидата за президент на една от най-големите държави в света Хилъри Клинтън се намира под лупа. И не само от лекари.

Обществеността, затаила дъх, също очаква с какво ще завърши тази предизборна надпревара.

В последно време на различни публични изяви и мероприятия бившата първа лейди и бивш генерален секретар на САЩ и кандидат за президент се държи меко казано неадекватно.

Всичко започнало, както отбелязват наблюдатели, достатъчно отдавна.

Тромбоза или сътресение

Краят на 2012 г се оказал за Хилъри Клинтън, която към този момент била държавен секретар, неуспешен. През декември отишла на чуждестранно пътуване, където се заразила с чревна инфекция – според данните това бил вирус гастроентерит – заболяване, водещо до чревни проблеми.

На фона на инфекцията Клинтън се обезводнила, заради което припаднала и си ударила главата, получавайки сътресение на мозъка.

След това ѝ били направени пълни изследвания, при които се открил тромб в главния мозък. Според лекари, на държавния секретар била поставена диагноза „сформираща се тромбоза на венозния съд в дясната напречна кухина на твърдата мозъчна обвивка“.

Този тромб бил в кръвоносния съд, който се намира в кухината между мозъка и черепа зад дясното ухо. Като специалистите твърдели, че нервната система на пациентката не е пострадала, и опасност от инсулт няма.

„Губи нишката на разговора“

Но впоследствие здравето на Хилъри започнало бързо да се влошава.

Сега в мрежата редовно се появяват снимки и видеокадри, на които е забележимо, как държавният секретар, а сега вече и президент на САЩ, губи връзката в разговора, спирайки, за да се замисли, как я държат за ръката, помагайки ѝ да се качи на подиума, как ѝ прилошава по време на публични мероприятия и изяви.

И тази досадна кашлица, която измъчва Клинтън вече доста продължително време, също предизвиква множество въпроса.
Не веднъж и не два наблюдателите отбелязват, че госпожа Клинтън се държи странно по време на разговори.

Така, например, веднъж, прокарвайки си път през тълпа журналисти с чаша студено кафе в ръка, съвсем не на място започнала да клати глава и да се смее странно, макар и въпросите, които ѝ задавали да били сериозни и в никакъв случай забавни.

И накрая заявила, че съветва всички да пият същата студена напитка, която била в момента в ръцете ѝ.

В мрежата също е публикувано далеч не единствено видео, на което е видно как Хилъри много сурово и на практика истерично изнася лекция на събеседника.

Охранители на бившата президентска двойка също неведнъж са отбелязвали, че бившата първа дама често получавала истински пристъпи на бяс. А веднъж изпаднала в крайно раздразнение и ударила един от охранителите по врата с Библия.

Помощник с шприц

Отбелязва се, че и кандидатът за президент на САЩ има проблеми с паметта или пристъпи на дълбоко замечтаване. Така, веднъж, излизайки пред публика, просто замръзнала, като се загледала някъде настрани.

Една секунда, втора, трета… Хилъри стояла така, докато до нея не дошъл някакъв мъж, който ѝ казал нещо на ухо и леко я изместил. В този момент тя включила, но гласът ѝ станал неестествено груб.

„Изпада във вцепенение и губи съзнание“ – лекари за здравето на Хилъри Клинтън
4.4 (87.1%) 31 глас[а]

Мария
Написана от Мария септември 16, 2016 07:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи