Разочарование след сватбата – как можах да се омъжа за него

Мария
Написана от Мария август 1, 2016 12:25

Разочарование след сватбата – как можах да се омъжа за него

Акценти:

  • Комфорт - мъж
  • Определено време - необходимо
  • Коловоз - навлизане

Свързани:

За някои двойки първата година след сватбата е продължение на медения месец, за други – на пререкания. Той иска да прави всичко по свой начин, вие по свой.

Но ако истина ви обича, той трябва да се промени, не е ли вярно? За съжаление, понякога се налага и двамата да се промените, и инициативата е именно в жената, смята авторите на книгата „Правилата на умната жена“.

Добре дошли в първата година на семейния живот, изпълнена със спорове къде да живеете, колко често да се срещате с родители, как да харчите семейния бюджет, какво да готвите за вечеря, и така нататък…

Много често наистина дреболии могат да ви изкарат извън релси. Например, желаете да изключите климатика, а на него му харесва, когато работи постоянно.

В горещия летен ден той ще ви каже – „Ако ти е студено, облечи се!“ А вие смятате, че трябва да отиде на лекар, тъй като много хърка.
На вас ви се иска да гледате кино на пълна тишина както е било преди брака, когато сте живели отделно.

Той пък обича да гледа кино заедно с вас, да ви обяснява сюжета и да коментира появата на актьорите – „Някъде вече съм я виждал тази актриса… Тя не играеше ли в?…“, и заради тези негови коментари изпускате цели пасажи от филма.

Иска ви се да обзаведете жилището в минималистки стил – черни кожени, дивани, бели шкафове, няколко съвременни картини и сребърна конструкция над камината.

Той желае да сложи във всекидневната своето кресло, което е вече на 15 години и от всички страни му стърчи вътрешния пълнеж, а над камината иска да сложи чудовищно кубче, което е получил за игра на футбол в училище.

Не можете да повярвате, че сте омъжили за човек с толкова ужасен вкус, и когато започнете да му говорите, той започва да се ядосва и ви се пени от своето зловещо кресло. И в най-лошите кошмари не сте си и представяли, че първата година от брака ще се окаже такава.

Отпуснете.

Повечето от разногласията в първата година лесно могат да се разрешат, като намалите собствените си очаквания. Не очаквайте пълно щастие от всички. Това, че се обичате, още не означава, че вашите мнения ще съвпадат във всичко. Това го няма, дори и при най-щастливите съпрузи.

Разочарование първо – край на ухажванията. Той стана друг човек!

Най-големият проблем на първата година е рязката промяна. Мъжът ви в периода на ухажването се е държал по определен начин, а след сватбата е станал друг човек.

Нищо не можете да направите, трябва да се примирите. Нереалистично е да очаквате от вашия мъж след сватбата да очаквате да се държи по същия начин, както и когато ви е бил гадже.

И вие си признайте, че вече използвате по-малко козметика, високите токове сте заменили с по-удобни обувки и сте забравили за онези сутиени. Същото се случва и с мъжете.

Когато мъжът се почувства по-комфортно до вас, той започва да се отпуска по-своему – започва да харчи по-малко, повече да яде и по-рядко да се бръсне. И не се опитва във всяка минута да прави впечатление.

Просто разберете, че ще е необходимо определено време, преди и двамата да се свикнете с поведението си един друг. Повярвайте, че след първата година всичко ще си влезе в своя коловоз.

Разочарование след сватбата – как можах да се омъжа за него
4.5 (90.73%) 41 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 1, 2016 12:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи