Влюбват ли се мъжете в жени, които лесно се съгласяват на секс

Мария
Написана от Мария април 11, 2016 19:06

Влюбват ли се мъжете в жени, които лесно се съгласяват на секс

Акценти:

  • Чужди деца - отглеждане
  • Достъпна жена - прикриване
  • Интереси - душевна близост

Свързани:

Днес някои момчета се гордеят с това, че след кратък разговор успяват да склоняват девойките да правят секс с тях.

Те смятат това за своя победа, гордеят с тези си завоевания и мислят, че ги постигат благодарение на своето остроумие, обаяние, познаване на трикове за бързо завоюване на жени.

Наричат себе си съблазнители. Всъщност това, че едни момичета лесно се съгласяват на секс, а други – трудно, почти не зависи от съблазнителната и сексапилна външност на мъжете.

Най-често достъпните момичета израстват в семейства, в които майката със своя пример не успяла да им покаже как правилно да се държат с мъжете.

Ако майката е била твърде демократична по отношение на мъжете в интимен смисъл, то дъщерята обикновено върви по нейните стъпки.

Девойките, които имат „гена на достъпността“ в кръвта си, още в първа среща, дори без да се поинтересуват от подробности за живота на момчето, лесно се съгласяват да правят секс с него.

И дори уговорки от негова страна не са нужни. Тя, както и нейната майка, смята, че щом мъжът я иска, значи му харесва. Достатъчно е момчето да я разбира, да ѝ прошепне в ухото няколко приятни думи, да ѝ намигне и тя вече е готова да си легне с него в леглото.

Достъпните девойки, натрупали вече сексуален опит, сами започват да се оглеждат за привлекателни и богати мъже, измислят си различни начини, за да им правят подаръци, като им даряват секс.

Но мъжете ги харесват само до края на интимния контакт.

С тях в леглото на мъжа му е много лесно. С достъпно момиче не е нужно мъжът не е необходимо да се старае да се покаже в най-добра светлина, да си подбира думите и да прави комплименти.

Те правят всичко сами и са съгласни на всичко. Но вътрешно мъжете ги смятат за недостойни за любов и уважение, а и защото не се стремят към изграждането на стабилни и трайни отношения.

Достъпната жена предизвиква у мъжете само животински интерес, а какво ѝ е на душата и какви са плановете ѝ за бъдещето, им е безразлично. За удовлетворяването на сексуалната потребност на мъжете не е необходимо с тях да се изгражда семеен живот.

За да се влюби едно момче наистина в една девойка и да пожелае да се ожени за нея, те трябва да имат съвместни интереси и между тях трябва да възникне душевна близост.

И ако те присъстват, то момчето ежедневно започва да мисли за своята девойка, често ѝ звъни, отлага всички дела, за да срещне с нея и да я види.

Това е и показател, че той се е влюбил в нея, а не, че той ѝ говори така, тя да се влюби в него и да я вкара в леглото си.
Според статистиката около 10% от семейните мъже не са биологически бащи на детето, което смятат за свое.

И от многобройните социологически проучвания следва, че съотношението на достъпните девойки, които използват различни трикове и уловки, за да успеят да се омъжат, също се колебае около 10%.

От това може да се направи извод, че колкото по-непросветен е един мъж в секса и е готов да обвърже живота си с достъпна жена, толкова по-големи шансове има да се превърне в рогоносец и да отгледа чужди деца.

Влюбват ли се мъжете в жени, които лесно се съгласяват на секс
4.5 (89.06%) 53 глас[а]

Мария
Написана от Мария април 11, 2016 19:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи