Открай време мъжете се опитват да разберат женския начин на мислене. Те признават, че им е трудно, но се опитват да разберат от какво се нуждаят нежните половинки, за да бъдат щастливи. Жените често загатват за това, което искат, но мъжете не могат да открият истинското значение на тези намеци. Женският начин на мислене е най-вече интуитивен, докато мъжете разчитат изцяло на логиката и това е основната разлика, която е причина за неразбирателство. Ако искате да разберете какво мисли и иска жената срещу вас, прочетете пет тайни на женското поведение.

Как да ни доближат?

Мъжете винаги търсят най-подходящия момент да ни заговорят. В действителност ние винаги виждаме опитите им да се доближат до нас, колебанията или решителността им, но истината е, че ние обичаме да ги тестваме. Искаме да знаем дали са достатъчно смели, за да направят тази важна първа стъпка. Причината за несигурността им е фактът, че не искат да бъдат отхвърлени или да изглеждат като губещи, независимо от това, че ако не предприемат действия със сигурност са обречени на провал.

Защо ни харесват лошите момчета?

Мъжете мислят, че лошите момчета привличат жените. Те смятат, че дамите обичат приятелите им да са груби и агресивни, като съчетават всички мъжки черти в характера си. Всъщност това е мит. Жените искат да се отнасят с тях като с принцеси и определено не обичат да бъдат пренебрегвани. Разбира се, всички искаме половинката ни да бъде самоуверен и смел мъж, но това не е причина да доминира във връзката ни.

Игра на топло и студено

Логичният начин на мислене на мъжете ги кара да играят на топло и студено, когато става въпрос за това, което искат жените. Докато ние не можем да решим дали мъжа срещу нас ни харесва и дали искаме да останем приятели, или нещо повече, те просто се опитват да разберат какво се случва с нас. Тази внезапна промяна често ги обърква и ги прави нетърпеливи. Истината е, че не трябва да си играете с мъжките чувства и да решите дали човека срещу вас е просто приятел или нещо повече. Все пак никой не заслужава напразни надежди или болезнено отхвърляне.

Какво търсят жените-човек, на когото да имат доверие или някой с добър външен вид?

Според някои мъже, жените обръщаме повече внимание на външния вид, но други смятат, че доверието е това, което ни привлича. Истината е, че когато срещнем някой за първи път винаги правим изводи по външния вид, но понякога дори той да не ни допада след кратък разговор може да променим мнението си. Всъщност и двата фактора играят роля при привличането, понякога дори най-привлекателният мъж може да бъде отхвърлен, ако е прекалено стеснителен.

Приятелска зона

Това е още едно поведение на жените, което мъжете не разбират. Те не разбират защо избягваме интимен контакт с тях, щом ги намираме за привлекателни. Жените не винаги изпитват желание да спят с мъже, които са просто привлекателни. Всичко се свежда до сексуалната химия. Много жени имат приятели, които са красиви, но не мислят да са интимни с тях. Ако сексуалната химия липсва, дамите със сигурност ще ви добавят в зоната „просто приятел“.