Настроените, с което посрещате тази нощ може силно да се различава от това, което е било сутринта или вчера. Така че защо да не разнообразим и интимния живот в съответствие с настроението? Всеки от тези 7 сексуални стила по-своему са добри – най-важното е да изберете подходящото време.

1. Сладък и нетърпелив

Ако не бързате за никъде и разполагате с цялото време на света, тогава защо не се отдадете на обстоятелствено, душевно и вдъхновено занимание с любов, което ще подари по-дългото усещане за близост?

Колко чувствено ще бъде това, зависи не толкова от това къде го правите – не е задължително да е в някой изискан будоар, колкото от това колко осъзнато се наслаждавате на процеса.

Не бързайте, разтегляйте удоволствието, изследвайте всеки сантиметър от тялото едни на друг, почувствайте всяка минута, прекарана в обятията на любимия човек.

2. Секс по бързата процедура

Това е като земетресение. Изблик на адреналин, чувствата сякаш ще избухнат, енергията се излива на талази. Това не е само възможност да дадете воля на страстта, но и начин да направите комплимент на партньора. Само да види колко го жадувате.

Но ако е уморен и е имал тежък ден, това е подходящ начин за сваляне на стреса. Понякога мъжете не желаят да бързат и да се наслаждават на близостта, а понякога просто да свалят напрежението.

Ако видите, че по-скоро е вторият случай, може дори да не си правите труда да се събличате. Просто дръпнете надолу бикините и му помогнете да освободи героя от панталона.

Най-важното в бързия секс е да се уверите, че сте достатъчно овлажнена. Ако не успявате да го постигнете по естествен път, използвайте лубрикант.

3. Удобен секс

Никой не може да се нахрани само с подправки – нужна е и обикновена храна. Така е и в леглото. Понякога ни се иска нещо така по така, а понякога просто секс в удобна поза.

Може би това няма да е от нощите, които ще си спомняте през целия си живот, и няма да е толкова вълнуваща, но затова пък ще е приятно и няма да е напрягащо.

4. Театър за един зрител

Някои смятат, че е по-лесно да е излезеш пред многохилядна тълпа, отколкото да се самозадоволяваш пред очите на партньора си. Но ако смятат, че можете да надмогнете себе си – това си струва.

Експертите твърдят, че една от най-разпространените мъжки фантазии е съзерцанието на самозадоволяваща се жена. Това е не само малко шоу за него, но и урок – така сам ще види кое ви е приятно и кое не.

5. Див, страстен, животински секс

Първобитен и необуздан, той буди съседите, плаши домашните любимци и леглото започва да скърца от него. Колкото по-силно стенете и се извивате от страст, толкова по-добре.

Отлична поза за тази разновидност на интимния контакт е кучешката.

6. Покорност

Използвайте природната склонност на мъжете да завоюват. Ако той се чувства като властелин на ситуацията, той е ваш. Във вашата престорена покорност е именно силата да определяте правилата на играта.

7. Женска доминация

Ако обикновено той е този, който ви атакува, време е да разнообразите и да си размените ролите. Но истинско ще е само тогава, когато желанието няма да е престорено, а наистина ще пожелаете да хванете юздите.