Както мъжете, така и жените имат недостатъци, които могат да се сторят отблъскващи на противоположния пол, но щом се стигне до лоши навици по време на секс, трябва бързо да се намери решение.

Въпреки, че много от дамите се притесняват да говорят открито по тези проблеми, добре е да обясните неприятната ситуация на партньора си, преди тези негови навици да нарушат интимните ви преживявания.

За да имате пълноценна връзка и за да изпитвате върховно удоволствие от секса, забравете за забранените теми и говорете открито.

Най-честите оплаквания, които може да чуете от приятелки или да преживеете лично, определяни, като сигурен страстоубиец са:

Отпускане на тежестта върху нея

Без значение от теглото ви, внимавайте да не притискате половинката си по време на секс. Натискът върху тялото на партньорката ви, може да затрудни дишането и или да притиснете някоя по-чувствителна част, като гърдите. По този начин не само ще убиете сексуалната възбуда, но може и да я нараните.

Болезнено хапане на зърната

Много е важно да говорите с партньора си за нещата, които предпочитате в интимния живот. Много от жените изпитват неприятно усещане или болка, когато хапят зърната им.

Причина за това обикновено е липсата на достатъчно възбуда или прекомерна чувствителност в тази област. Наблюдавайте половинката си, за да сте сигурни, че заниманието ви е причина за наслада, а не болезнено усещане.

Силното мачкане и стискане на гърдите

Известен факт е, че повечето жени харесват масажите и стимулацията в тази област. Всяка дама има предпочитания за любовната игра. На в никакъв случай не забравяйте, че гърдите не са играчки и избягвайте грубото им третиране.

Ноктите на ръцете

Не се и надявайте, че жените ще са във възторг, ако имате лоша хигиена и не поддържате ноктите си къси и чисти. Дългите нокти автоматично спират достъпа ви до нежните интимни части на дамите.

Въпросът: „Свърши ли?“

Един от най-дразнещите навици на мъжете е по време на секс да спрат по средата на най-приятния момент, за да попитат партньорката си дали е свършила.

Повечето мъже си поставят за цел да доведат нещата до край, което е страхотно за жените, но постоянният въпрос дали е успял в начинанието, често е причина да убие романтиката и жената да имитира оргазъм, за да удовлетвори партньора си.

Прекалено много език

Много от дамите споделят, че прекаленото използване на езика, без значение в коя област е, предизвиква неприятно усещане.

Орална любов

За голяма част от жените правенето на орална любов не е проблем. Но ужасно неприятният начин, по който част от мъжете побутват главата на партньорката си настоятелно надолу, може да ги изкара извън контрол и да убие шансовете ви за интимно забавление.

Ако принуждавате половинката си да прави нещо против волята и дори и да сте много нежен, шансът да останете незадоволен тази нощ е много голям.

Забравят за любовната игра

След тежкия работен ден не бързайте със събличането. Мъжете често пренебрегват любовната игра, но тя стимулира нежната половинка не само физически, но и емоционално, което ще я доведе по-бързо до оргазъм. Голяма част от мъжете я пренебрегват, смятайки я за досадна или я приемат като задължение.