Благодарни ли сте на природата за това, че ви е надарила с голямо дупе?

Ако не, то навярно се радвате, че обществото преразгледа своите представи за големите размери за тази част на тялото.
От екипа на Lechenie.bg намерихме за вас 10 причини, доказващи, че голямото дупе е дар от Бога, а не наказание.

1. Мазнините, които са съсредоточени върху бедрата са най-малкото безвредни!

Мастната тъкан, съсредоточена около вътрешните органи, предизвиква възпалителни процеси и е причина за много хронични заболявания. Но жълтите подкожни мазнини във вашето дупе са абсолютно безвредни.

2. Биологично голямото дупе ви прави по-привлекателна

Мъжете може и да говорят, че обожават слаби девойки с крака на тръстика, но единствената причина е масовата култура и нейното хипнотично влияние.

Всъщност биологично всичко е така устроено, че мъжете обожават големите женски дупета, защото подчертават естествената извивка на гръбнака.

3. Голямото дупе ви прави по-нежна и чувствена

Изследванията показват, че жените с по-големи закръглени седалищни части по-добре разпознават чувствата на другите и по-често им съчувстват. Защо това е така, учените все още не знаят.

4. По-лесно ви е да се качвате по стълбите

Звучи като шега, но е истина – ако имате големи седалищни части, бедрените ви мускули са по-силни, отколкото на жени с малки дупета. А това означава, че ще ви е по-лесно да се качвате по стълби.

5. По-рядко се чувствате гладна

Дупето е идеално място за съхраняване на бързо изгарящи мазнини, които ефективно се преработват в енергия. Поради тази причина вие по-рядко изпитвате силен глад и по-бързо се усещате, когато психическите ви сили сякаш са вече на предела.

6. Очевидно нямате никакви проблеми с гърба, каквито имат много по-слаби жени

Малкото дупе е още и сигурен признак на слаби гръбначни мускули. А тук още веднъж следва да се отбележи, че слабите девойки много често се оплакват от болки в гърба и имат проблеми с гръбнака. Но на вас това „щастие“ ви е подминало.

7. Бременността при вас ще протече по-леко, отколкото при останалите жени

Голямото дупе позволява на леко пухкавите жени да останат в движение през цялата си бременност. На тях им е лесно да вдигнат нещо по-тежко от дамската си чанта.

Те с голяма лекота тичат по улицата, дори и при напреднала бременност.
Медицински факт – бременността при жените с големи дупета протича много по-леко, отколкото при тези с малки.

8. Вие сте по-издръжлива

И физически, и морално. На първо място, запасът от мазнини отслабва болковите спазми. На второ място, мозъкът ви получава повече „гориво“ в трудните, стресиращи моменти, а това означава, че ги преживявате по-леко.

Сами помислете – кога за последен път сте били едновременно уморена и в лошо настроение?

Слабите хора обикновено се дразнят и нервничат повече. Не сте ли го забелязали?

9. Децата ви ще са или са по-умни

Звучи странно, но клиничните изследвания действително потвърждават, че в бедрата на жените се натрупва не само обикновена мастна тъкан, но и мастната киселина омега-3, която е изключително полезна за развитието на мозъка на бебето.

10. Дупето е като наркотик

Видът на женските седалищни части действа на мъжкия организъм като наркотик – сами по себе си те активизират тези области на мозъка, които са отговорни за синтеза на хормоните на удоволствието. Нищо лично, само биология!