В гените на всеки мъж е заложено той да се чувства силен, доминантен, непоклатим и здраво стъпил на земята.

Но в живота всичко е възможно и понякога проблемите просто ни прегазват.

А за един мъж няма нищо по-лошо от това да се чувства слаб, безполезен и неспособен да задоволи капризите, желанията и нуждите на жената до него.

За това проблемите с чисто мъжките функции са повече от трагични за един индивид от силния пол.

Но за щастие има и алтернативни методи за повишаване на мъжката потентност, някои от тях без оперативна намеса.

Много от мъжете на средна възраст, а според нови проучвания и мъже между 25-30-годишна възраст, имат проблеми с потентността, а най-честото решение, което те взимат, е да се нагълтат с т.нар. сини хапчета, по-известни като “Viagra”, “Levitra” и всякакви други стимуланти.

Но това също се оказва нож с две остриета, защото половите стимуланти въобще не са безвредни.

Те напрягат мозъка, сърцето, бъбреците и черния дроб до краен предел и в резултат идват зачестилите случаи на инфаркт при мъжете по време на полов акт.

Други заболявания, до които стимулантите могат да доведат, са сърдечно-съдови заболявания (визират се различни от инфаркта състояния), хеморагични инсулти и т.н.

Потентността на един мъж зависи от много неща. Средата, в която той живее, партньорът му, храната, както и физическото натоварване. Гените също играят важна роля.

Спрямо потентността на един мъж може да се определи неговото цялостно здраве.

Проучвания показват, че само капка сперма е достатъчна, за да даде ясна картина за здравето на индивида, чиято е спермата.

Освен това, слабата потентност има и дълбоко психологични последствия, които според някои учени са много по-тежки от физическите.

Изследователите твърдят, че един „неспособен” мъж е много по-ниско в йерархията в което и да е отношение.

Връзките му с жените също са в доста лошо състояние, поради неговата неефективност.

Проучвания сочат, че мъжете, които имат подобни проблеми, са много по-малко успешни, както в личен план, така и на работното си място.

Те се превръщат в затворени в себе си, крайно комплексирани индивиди, поради наличието на проблем от такова естество.

Ако в тази статия намирате неща, които са ви присъщи, можем да ви вдъхнем надежда!

Съществуват и доказали се алтернативни методи и решения за повишаване на потентността.

Едно от най-важните неща е, че повечето индивиди, страдащи от ниска потентност, всъщност нямат физически проблем.

Спрямо случка, действие или спомен от живота си, в който те са изпитали огромен стрес от каквато и да била форма на полов акт, идват т. нар. психологични предпоставки или по-просто казано – втълпяването.

Едно от най-важните неща, което всеки мъж трябва да направи по пътя към по-голяма потентност е да се изследва и ако резултатите покажат, че той няма никакви физически увреждания, да се стегне и да си повтаря постоянно, че е нормален, няма му нищо и просто е имал лош момент отпреди, както и че такива неща се случват и на най-добрите.

Дори и на онези, които записват филми на такава тематика и по този начин си вадят хляба, дори и артистите от еротични филми могат да изпитат подобно нещо.

След като сам индивидът се увери, че всичко му е наред е редно да разгледа начина на храненето си.

Препоръчителна е консумацията на повече вода, по-малко мазнини и повече протеин.

За по-силно сексуално желание се препоръчват и естествените природни афродизиаци. Храни, които благодарение на съдържанието си, повишават желанието, а заедно с него качеството и продължителността на половия акт. Подобни храни са шоколад, джинджифил и други.

Едно от най-важните неща е физическото усилие. Колкото по-често напрягате своето тяло чрез тренировки, вдигане на тежести или бягане, толкова по-бърз ще е потокът на кръв в тялото ви и кръвоснабдяването ще е по-добро – т.е. по-добра и продължителна ерекция.

И последно, но не и по важност е това с каква жена се е събрал индивидът, страдащ от такъв проблем. При толерантен партньор, който има търпение и желание, вие с радост ще разрешите проблема си, при това бързо, без хирургична намеса.

А какво по-хубаво от това всичко да е естествено, без намесата на скалпел и сини хапчета?