Как да разкриваме истинската същност на женкарите. Как да ги разпознаваме за 15 минути?
Той е мил и внимателен, вежлив, любезен. Но само с вас ли?

Колко още такива като вас има в неговия арсенал – любими, познати, приятелки? Много е лесно да се хванете на въдицата на такъв мъж. Тъй като женкарите много тънко чувстват женската психология, и умело я манипулират

. И всичко се дължи на големия опит на такива ловци, който е повече от достатъчен.

Ако не желаете да станете поредната временна, и не търпите, когато мъжът, който е до вас, когато върви по улицата, да обръща поглед и да се заглежда по преминаващите, тогава такова познанство изобщо не ви трябва.

А пък ние ще ви подскажем как да разпознаете в мъжа женкаря още от първите минути на познанството с него.

6 признака на заклетия женкар

1. Постоянно ви гледа малко под нивото на погледа

Ако по време на първото познанство, мъжът през цялото време се опитва да разгледа вашите прелести, и явно пропуска цялата важна информация за вас, тоест изобщо не обръща внимание какво му говорите за себе си, по-скоро той е женкар.

Изключение може да бъде само, ако деколтето ви е прекалено дълбоко. Тогава очите на потенциалния ви любим неволно ще се спускат под нивото на очите ви.

2. Когато общува с вас, успява да се загледа и по другите

Ако това е така, този мъж не заслужава вашето внимание. Представете си, ако се държи по подобен начин в началото на вашето познанство, какво ще се случи после, когато страстта между двама ви угасне?

3. Ласкателен език и изобилие от комплименти

Знае точно какво може да вземе от една девойка. И затова има дори цял запас от десетки фрази-заготовки.

Обсипвайки ви с комплименти, още при първата среща може да се опита да ви прегърне през талията, да ви погали по гърба, във всеки случай някакви да ви докосне.

4. Продължителна самота

Обърнете внимание, ако момчето много години не се е срещало с момичета и говори, че не са му нужни сериозни отношения.

5. Опитва се да се продаде по-скъпо

При първата ви среща задължително ще ви се похвали със скъп телефон, автомобил, или пък с богатите си приятели. И не е важно колко пари има в момента.

Понякога се срещат опитни алфа-мъжкари с фалшиви златни часовници и имитации на скъпи телефони. И всичко това е само, за да създадат трайно впечатление у околните жени.

6. Едва ли не още сега ще ви заведе до олтара

Женкарите са също така и големи манипулатори. Първоначално такова момче установява, разговаряйки с вас, какви мъже харесвате, какво искате от живота.

Бързо анализира всичко, и започва да действа. Някои мъже се опитват да предизвикат съжаление у жените, като си измислят истории за преживяна нещастна любов, други пък разказват как също им харесва същият спорт, танци или пък да учат езици, а някои женкари, дори се опитват да убедят своите потенциални жертви, че вече отдавна желаят жена и деца.

И още, че днес за първи път в живота му се е случило да се влюби от пръв поглед, и то точно във вас.