Забравете лекаря и досадните малки проблеми със здравето си, като използвате всички естествени средства за лечение.

Някак проблемите с тялото почти винаги се оказват най-разочароващи. Разбира се спазмите, стреса, главоболието или гъбични инфекции са няма да ви убият, но могат да са причина за съсипване на деня ви. Не би ли било хубаво да ги решите сами тези проблеми веднъж и завинаги? „Конвенционалната медицина има солиден рекорд за сериозни проблеми, но природните лекове могат да бъдат чудесен начин да облекчите тези болки“, казва Мао Шинг Ни (известен като Д-р Мао), лекар по китайска медицина и автор на „Рецепти за тайните на дълголетието“. „В много случаи, рискът от нежелани реакции е много по-нисък, а и съставките със сигурност присътват в дома ви“. Следващия път, погледнете към някои алтернативни средства за защита.

Кои са естествените начини за предотвратяване и лечение на главоболие?

Ако страдате от стрес или главоболие

Мускулите на главата и шията ви са склонни да се напрегнат, което свива кръвоносния поток и може да доведе до туптене, стрес и главоболие. Храните, съдържащи магнезий като спанак, орехи, къдраво зеле и боб, издърпват калция от мускулните клетки, което помага на мускулите да се отпуснат“. Изчерпването на магнезий, може да доведе до постоянно напрежение на мускулите, защото калцият е заключен, жените над 30 години, трябва да приемат 310 милиграма магнезий дневно. В същото време трябва да избягвате рафинирана захар, която може да причини големи поражения върху кръвната ви захар.

При отваряща се гнойна инфекция

Докато почти всяка жена може да разчита на изпитва червенината, силен сърбеж и плътно бяло течение на вагинална гъбична инфекция в някакъв момент, най-лошото е то да се върне, и то най-малко четири пъти годишно. Ако сте опитали лечение или противогъбични рецепта и все още имате сърбеж, това е знак, че може да имате резистентен щам на кандида, т.е. гъбички, които причиняват инфекции.

Всеки ден яжте кофичка кисело мляко (ако имате непоносимост към лактозата, соево или кокосово мляко). Уверете се, че тя съдържа лактобацилус ацидофилус, т.е. пробиотични (добри бактерии), които помагат за създаването на неприятелски среда във влагалището, по този начин дрождите не излизат извън контрол.

Много е важно да се провери, дали киселото мляко има захар, понеже инфекцията се развива от сладки храни. Други пълнозърнести храни са постни протеини, листни и кръстоцветни зеленчуци и здравословни мазнини, заедно с чесън и кокосово масло.

Лечение на алергии

Опитайте с вагинална свещичка с борна киселина на прах. Борната киселина е убиец, но според гинеколозите, които предписват борна киселина за жени през цялото време.Това е ефективно средство срещу по-рядко срещани видове гъбички, които не винаги отговарят на конвенционално лечение. Ако искате да го тествате може да си купите борна киселина на прах, без кристали, във всяка аптека, а след това го поставете в размер 0 или 00 капсули, които се продават в аптеките, и поставете една във влагалището всяка вечер в продължение на една седмица.

Не приемайте капсулите през устата, понеже са токсични при поглъщане и не ги използвайте, ако сте бременна.

Хронични инфекции могат да бъдат ранен признак на диабет. Направете си изследване, ако имате симптоми като често уриниране.