Сексът от много млади дами се възприема, като право да имат свой собствен личен живот. Но при по-възрастните всичко е по-различно.

Сексът вече е престанал да бъде средство за утвърждаване на собствената личност, билет за клуба на избраните. По правило, той хармонично допълва целият спектър от жизнени впечатления.

В различните моменти сексът за жените се превръща в откритие, увлечение, приятно допълнение към общуването, важен чувствен процес.

Любовта и сексът в идеалния женски свят винаги трябва да се съчетават. Макар и това невинаги да се случва.

И когато вие сте отново в режим на очакване на любим човек, то и сексът няма как да бъде осъществен или правенето му е по-скоро неуместно.

Можете колкото искате да се убеждавате, че се чувствате отлично и същевременно да не правите никакъв секс. Но пък сексуалната енергия няма къде да отиде.

И това не е просто сексуална енергия, а море от неупотребени чувства и желания, които не могат да намерят изход. Какво да правим с всички тях?

Весели експерименти

Как прекарвате времето си по време на пауза в интимните отношения? Отивате да пазарувате с приятелка, която си търси активно партньор, или пък във фитнес залата с приятелка, която е на поредната диета?

Или отивате на тренинг за развитие на магическата страна на женската същност?

Всеки от избраните начини за прекарване на времето може да изпълни живота ви с нови ярки впечатления. В магазина можете да си купите много красиви неща и да си направите с всичко това умопомрачителна фотосесия.

След това задължително ще я публикувате в социалните мрежи и ще съберете океан от внимание. Във фитнес залата изведнъж ще ви стане много весело, а инструкторът ще бъде истински красавец.

И може да не трябва да се прибирате у дома веднага след работа, тъй като винаги има повод да отидете на среща с някой близък познат.
За магическата женска същност не е нужно и да се говори. Това е много важен компонент от психологическия растеж на всяка жена.

Навярно, вие трябва да бъдете загадка, и това ще бъде точно най-необичайното, което ще ви отличава значително от останалите жени.

Намерете кормилото на управлението

И всички тези начинания в крайна сметка ще се окажат обременяващи. Заради това, че сте си купили нещо, което не ви е необходимо, ще ви наложи да продаде тези 5 рокли, които са предназначени за коктейл и обувки на високи токове.

Макар и всяко момиче да трябва да си направи красивата фотосесия, поне веднъж в живота, то парите за дрехи обикновено нямам как да си върне.

Картата за фитнес залата обикновено си остава неизползвана в по-голямата си част. Ако нямате определена цел, то ще ви бъде много трудно да отидете на фитнес сама, а отслабващите ви приятелки се предават още по-бързо.

А да се приобщавате към удивителните и всезнаещите майстори на женската същност, и прочие чародеи, дори е опасно.

Ако сте в достатъчно уязвимо след прекратяване на отношенията с предния ви партньор, то вие сте много податливи на внушения и на различни влияния.

И как ще повлияе тази информация на психиката ви? Резултатите е трудно да се предскажат. Но правило №1 е винаги да се интересувате от образованието на специалиста, на когото смятате да се доверите.