След като връзката ви е укрепнала достатъчно и започнете да търсите нови начини да разнообразите сексуалните си преживявания, опитайте с еротични разговори и ролеви игри.

Ако се притеснявате да предложите нови емоционални или физически приключения в спалнята използвайте няколко лесни съвета от книгата „Финото изкуство на еротичните разговори“. Авторът Боби Габриел предлага прекрасни, чувствени начини за въвеждане на игри и еротични разговори.

Как да зададем еротични въпроси?

Със сигурност ще изпитвате неудобство преди да започнете открит разговор, който ще изложи на показ най-интимните мисли, но ако имате доверие на партньора си, въпреки че фантазиите и желанията могат да бъдат смущаващи, започнете този разговор, когато се почувствате комфортно.

Следвайте съветите на Габриел, подходящи за двойки, които изпитват притеснение, но желаят да разнообразят сексуалния си живот.

„За да събудите интерес към интимен разговор, започнете със задаване на еротични въпроси“, казва Габриел. Започнете играта с целувки или нежно докосване, така че да усетите прилив от еротична енергия.

Бавно галете тялото на любимата си, като стимулирате различни еротични точки и ерогенни зони. Целувайте тила й, а след това докосвайте гърдите, като увеличавате постепенно натиска. Докато правите това, попитайте половинката си какво изпитва и споделете какво харесвате и желаете най-много.

Задаването на еротични въпроси има няколко предимства. На първо място, ще разчупи ледовете при хората, които са срамежливи, когато става въпрос за използване на думите по този чувствен начин. Тези въпроси ще помогнат да получите важна информация за сексуалните желания и предпочитания на партньора си, освен това ще му покажете, че се интересувате от него, като се погрижите да се чувства толкова добре, колкото и вие.

„Има много приятни начини да въведете роли във вашата любовна игра“, казва Габриел. Споделете интимните си фантазии и тайни желания, това също е вид игра на роли. Разкриването на сексуалните желания е много важно за двойките и създава атмосфера на сигурност и доверие помежду ви, което ще помогне да задълбочите еротичната си връзка.

Ако си представяте, че ще бъдете отвлечени или се възхищавате от пирати, може да помолите вашия партньор да си сложи превръзка на очите и златна обеца, преди да ви вземе в прегръдките си и да ви понесе към спалнята, където с тънка лентичка може да завърже ръцете ви.

Ако фантазиите ви, ви отвеждат на кастинг за филм за възрастни, предложете на партньора си да играе ролята на режисьор, който дава наставления как да се събличате пред камерата. Фантазиите могат да обхващат безкрайни сценарии, може да сте модел на секси бельо, да добавите еротични играчки или да подарите на любимия си чувствен танц.

Предимството на тези игри е, че можете да бъдете, каквито поискате и няма какво да ограничи желанията ви. Може да промените обстановката, възрастта си, (като се престорите на ученичка и учител) и дори да се развихрите извън пределите на спалнята си. Използвайте въображението си, паркирайте колата на безлюдно място или си подарете романтична вечер на плажа.

Идеята за смяна на ролите, мръсни разговори и всякакви игри ще обогатят сексуалната ви връзката и ще внесат нови вълнения в нея. Споделете интимните си желания и сами ще се убедите в резултатите.