Бързо, бавно, романтично, нежно, грубо, за косата… Как да ѝ угодите? Ние ще ви разкажем, какъв секс избират жените?

1. Мисионерска

Ако денят е бил труден, тогава само мисионерска.

Максимумът на което е способна – душ и красиво долно бельо, а също и устните са с червено червило, но никакви високи токове, и никакви изпълнения на кухненската маса или на плота. Отпуснато и най-важното – в легнало положение.

Предимството на този секс е в това, че успяваме да видим партньора – как са му изпъкнали мускулите, как очите му горят от удоволствие и ако сложим ръце върху дупето му, можем да променим честотата и скоростта на неговите движения.

Такъв секс избират жените, след като в работата се изцедили като лимон.

2. Бързо-бързо-бързо

Не само мъжете обичат бързия секс, жените също го избират, но само в случаи, че партньорът е готов за 2-3 минути да повтори всички акробатични номера и да използва всички свои техники, за да я докара до точката на кипене.

3. Дълго

Прелюдия и отново прелюдия. Жените обичат да удължават удоволствието, затова избират дългия секс, готови да се наслаждават на всяко докосване, да уловят всеки поглед и да анализират всяко негово действие.

В това има и магия на процеса. Възбуждането се случва от самия процес, дори и да не завърши с оргазъм.

4. Орални ласки

Висшият пилотаж за мъжете – да докарат жената до оргазъм само с орални ласки. На това умение може да завиди 1 на 100 мъже.

На жените понякога също им се иска да проявят егоизъм и просто да получат удоволствие, без да дадат нищо в замяна. Всеки заслужава да бъде поглезен с безвъзмезден оргазъм.

5. Да бъдеш груб

След чашата второто шампанско идва специалното настроение, граничещо с лудост. Жените избират грубият секс, когато могат да се доверят на мъжа, и когато на него му се иска да довери своето тяло.

Дърпане, завършване, пляскане, скубане за косата е истинска наслада. А ако се каже и някоя мръсна дума.

Силата и упоритостта са като магнит за жените. С други думи 9 от 10 жени мечтаят за доброволно насилие. И тук мъжете им идват на помощ.

6. Минет

Жените умеят да се отдават, чувстват се удовлетворени с какво майсторство карат мъжа да стене тяхното име.

А колко са горди, ако успеят за 2-3 минути работа с устните и езика да го накарат да трепери от удоволствие и тръпки да пронизват цялото му тяло. Такъв секс избират жените, когато мъжът си го е заслужил.

7. Много нежност

Невинаги една жена желае да ходи насинена, тогава избира нежният секс, който позволява на жената да почувства партньора си и да го опознае още по-добре.

Задължителните атрибути са свещите, полумракът, тоест достатъчно приглушена светлина, шампанско и плодове.

Половин час разговори за любовта и проявленията на чувствата, половин час за наслада на близостта, половин час за целувки навсякъде по тялото и накрая е вече сексът, който също трябва да е нежен и най-важното запомнящ се, защото позволява на двамата партньори да се насладят на всеки един момент, който прекарват в интимната близост.

Това е причината повечето хора да смятат именно нежният секс за истинска проява на любов между двама души.