Отношенията са упорита работа над себе си и умения да уважават и обичаш друг човек въпреки неговите недостатъци. Вие можете да изгубите много време в търсене на идеалния спътник в живота, а след сватбата да се разочаровате от него.

Поради тази причина не си създавайте илюзии, а се опитвайте да намерите хармония със себе си и с любимия човек. Понякога семейният живот крие множество неприятности.
Идеалните връзки съществуват само в киното, макар че и там сценаристите се опитват да придадат нотка на трагизъм. Често в семействата се случва мъжът да престане да възбужда половинката си.

Това се случва както при млади двойки, така и при такива, които много години са живели заедно.

Липсата на физическо желание съвсем не означава, че жената е престанала обича мъжа си, тъй като тези 2 пункта на личния живот не се пресичат. Решаването на този проблем не е лесно, но трябва да се направи опит.

Ако навреме започнете да работите над себе си и се опитате да изградите позитивно отношение към любимия, голяма е вероятността да запазите брака си.

Причини за това мъжът ви да не ви възбужда

1. Лошо отношение на мъжа към жената

Нежният пол не е устроен така, както силният, поради което сексуалната възбуда е пряко свързана с емоциите. Ако любимият мъж е престанал да ви прави подаръци, да ви говори комплименти и да ви обръща внимание, най-често жената ще бъде постоянно потисната.

За сексуална възбуда в този случай не може да се говори, тъй като всички нейни сили са насочени към повдигане на самооценката.

За жените е много важно да се чувстват нужни и любими, а ако мъжът е постоянно зает със своите работи и обръща внимание на любимата си само когато търси интимна близост, е малко вероятно жената да получи удоволствие.

Разбира се, отделно трябва да се обръща внимание на унижението, потискането, тъй като това е пряко свързано с женската възбуда, и по-точно нейното отсъствие.

2. Нежелание да се опита нещо ново

В секса е много важно понякога да се измисля по нещо ново. С годините повтарящите се действия започват да отегчават, тъй като всяка интимна близост се превръща в нещо подобно на сиво ежедневие.

Мъжът може да се възбужда от обичайни действия, но жената има нужда изпитва някакви емоции. Поради тази причина днес се предлагат огромно количество филми с еротично съдържание, такива, както всички знаем, са свободно достъпни и в онлайн пространството, играчки за възрастни и т.н.

И понякога си струва да направите това, което не сте правили преди, разбира се, като предварително го уговорите с любимия човек. Новите методи ви позволяват да получите удоволствие от интимната връзка и така да укрепите брака си.

От интимната близост до голяма степен зависи, когато стане въпрос за семеен живот, затова не забравяйте за това.

3. Мъжът е престанал да се интересува дали любимата му изпитва удоволствие

На жената ѝ е необходимо повече време, за да достигне висша точка на наслада. Някои мъже предпочитат да получават удовлетворение сами, забравяйки, че любимата им също е човек.

За съжаление, едностранните сексуални отношения днес се срещат доста често. Това означава, че мъжът се стреми да достигне еякулация и след това прекъсва акта.