Спомняш ли си когато за първи път научи за секса?

Вероятно си бил на около 6-7 годинки и всичко това ти се е струвало гадно, дори отвратително.

И както възрастните са сграбчени помежду си и правят това ужасно нещо, наречено секс, изведнъж се появяваш ти и по-малката ти сестра, странно нали?

След това, вероятно около 13-14 годишна възраст си започнал да разбираш, че секс не се прави само с цел размножаване, а и за удоволствие?

Не е задължително да си един от онези млади батковци, с ясно изразени мускули, държащи пожарникарски маркуч или тяло облечено в полицейска униформа, за да накараш някоя жена да спи с теб!

Учени доказват, че има около 237 ралични причини, поради които една жена би спала с някой мъж.

Тук ще ви разясним и няколко от най-разпространените.

Целуваш се много добре?

Човек никога не е твърде стар, за да се научи, нали така?

В действителност, една страстна и плътна целувка може и да се окаже вашият златен билет към основното събитие.

Според едно скорошно проучване в списание "Еволюционна психология", жените са много по-малко склонни спрямо мъжете, да правят секс с някой, който се целува зле.

Но какво всъщност е перфектната целувка за една жена?

Всички жени са различни, но всеобщото мнение изказано в скорошно изследване показва, че по-голям процент от жените предпочитат страстна целувка, с дъх на мента и по възможност да ги галят по време на действието.

Всички жени казват, че спрямо миризмата, излизаща от мъжката уста, преценяват дали да продължат по-нататък и ако да, какъв да бъде финалният резултат!

Изглежда сякаш следващата логична стъпка е връзка, а?

Жените са склонни да правят секс с мъже, с които са прекарали достатъчно дълго време и ги познават добре.

Иначе казано, жените търсят сигурност в един мъж и очакват той да не злоупотреби, след като вече е получил интимен акт.

Но въпреки всичко има жени, с които се срещате от месеци, вечеряте заедно, излизате на разходки и т.н., но все пак все още не сте стигнали до леглото?

Спокойно, няма нищо притеснително. Явно тази жена не е толкова дръзка и иска да е сигурна в абсолютно всичко, което я заобикаля.

Но ако тя ви споделя интимни неща, фантазии и прочие или просто вие сте единствения човек, пред когото тя е склонна да разкрие всичките си лични тайни, не се отказвайте, има светлина в тунела и тя е близо, или иначе казано, на прав път сте!

Хвани ръката й и я целуни, жребецо!

Подхвани ръката й в областта над лакътя и под подмишницата. Защо точно там, а не на всяко друго място?

Защото точно тази област между рамото и лакътя е наситена с милиони нервни окончания, които отговарят за емоцията удоволствие.

Иначе казано, тази зона е много чувствителна и лесно бихте възбудили една жена, ако бавно и нежно прокарате ръка през това място.

После я целунете и прокарайте ръка между косите й. Освен ако не сте най-отвратителният мъж на планетата, или ако тя не е с друга сексуална ориентация, няма как този метод да не подейства!

Направи й комплимент!

Един от най-простите методи, но и най-успешни, си оставя правенето на добър комплимент.

Просто я изслушвай, вниквай в проблемите й, които тя ти споделя и я подкрепи.

Ако просто е наддала няколко килограма и постоянно ти казва, че е дебела й припомни, че ти си й партньор и я харесваш каквато и да е, а в новите си дънки например, изглежда чудесно, зашеметяващо и т.н.

Просто бъди мил, разбиращ и искрен с нея и тя ще се погрижи да ти се реваншира!