Как да разберем характерът на мъжа по дрехите и да намерим подход към него?

Мъжките дрехи са по-красноречиви от всякакви думи. Какво се крие зад деловия костюм, как да се държим с мъж в спортни панталони и защо е по-добре да не се обвързваме с такъв, който предпочита да носи прилепнали неща?

Дрехи по последна мода

Какво означава това?

Модата най-често следва този мъж, който се стреми към риск и постигането на нов опит. Мъжът, облечен съгласно тенденциите, обикновено изпитва потребност да има по-висок социален статус.

Понякога подобни дрехи могат да говорят за ниска самооценка. Освен това бързо се уморява от еднообразието.

Старото му доскучава, новото го възбужда, привлича, стимулира. Но то също рано или късно му омръзва, затова и такъв мъж започва да търси нещо друго.

Как да се държите с такъв мъж?

Този, който иска нещо да покаже на себе си или нещо да доказва на някого, изходно е ориентиран на сравнение с другите, на успех, затова хвалете своя мъж.

Ако желаете да сте до такъв човек, трябва да вървите в крак с модата, да следите за имиджа си, да се обличате според вкуса.

Този подход трябва да се отнася и за сферите на живота ви – четете новостите, интересувайте се от нещо ново, привличайте с това вниманието на мъжа до вас.

За него да си извън модата, означава загуба на статус.

Съответно, колкото по-висок е вашият статус, толкова по-пълно и активно ще живеете, толкова по-интересни ще са хората около вас, толкова по-подлудяваща и желана ще бъдете за такъв мъж.

Делови стил

Това означава, че има вкус към елегантна сдържаност, високо качество, универсалност и комфорт. Държи се респектиращо, открито го демонстрира.

Предпочита най-вече сивия и черния цвят. С безупречната чистота на вратовръзките и маншетите мъжът демонстрира на заобикалящия го свят своята потенциална сила, твърдост на духа, неподдаване на лекомислени изкушения.

Деловият стил може да свидетелства за непреклонност на характера, строги морални убеждения. Той живее по правилата и изисква и жената, която е до него, също да ги съблюдава.

Как да се държите с такъв мъж – вашето послание в общуването с такъв мъж, трябва да бъде следното – „Ти си ми приятен, аз ти се доверявам. Готова съм да спазвам твоите правила на играта“.

Жената е длъжна да бъде готова срещите да бъдат най-често в определени дни, предложени от мъжа. Той се старае да контролира своя живот и съответно вашето присъствие в него.

Той има винаги много ангажименти, освен вас.
И задължително трябва да уважавате тези страни на неговия живот. С такъв мъж трябва да бъдете жена-празник.

Стил „според случая“

Той може да бъде небрежен, но да изглежда много привлекателно. Такъв мъж е доброжелателен, активен. Не е омагьосан чак толкова от работата, и за него важен не само резултатът, но и процесът.

Как да се държите с такъв мъж?

Такъв психологически комфорт очаква от връзката си. Вие трябва да сте приятна за общуване и не трябва да го напрягате за глупости.

Екстравагантен стил

Означава, че е творец, и може да се сблъсква с неразбирането и дори осъждането на околните.
Тогава трябва да сте готова да го подкрепяте в неговите начинания.

Спортен стил

Такъв мъж, ако не е спортист, то най-вероятно пасивно си разпределя времето. Той не следи новостите, не вижда в дрехите възможност за себеизразяване, за развитие на личността.

За него дрехите не са нито признак на богатство, нито знак за вкус, нито на култура.

Как да се държите с него?

Бъдете приятна, свободна в общуването с него, готова за предложение да прекарате вечерта у дома пред телевизора, за да гледате нещо интересно.