Достатъчно проучвания, експерименти и изследвания са проведени, които доказват твърдението, че мъжката половина на населението си мисли за секс всеки ден, дори и да не го показва, да не го прави, или да говори по какъвто и да е въпрос, свързана с тази дейност.

Интимният живот обаче, не е тайна, че заема ако не и първото, то поне едно от първите места в мъжките теми за разговор и като цяло е едно от най-важните неща в живота на всеки представител на силния пол.

Няма мъж, който да не мисли за секс. Няма просто.

И също като жените, мъжете са склонни да си задават множество странни въпроси, свързани с половите актове, вашето държание по време на секса, какво означават жестовете ви, какво издават различните части на тялото ви и т.н. – все пак да не забравяме, че всеки иска да се представи най-добре и да си спечели прозвището на истински звяр в леглото.

Няма мъж, който да не иска да впечатли силно дамата, с която иска да си легне. Според проведени проучвания дори това той да й достави видимо удоволствие, е способно да го възбуди много повече, отколкото когато тя му доставя удоволствие.

Мъжете са като децата – те искат да бъдат хвалени, ласкани и обичани.

И затова се стараят да направят всичко възможно по въпроса – най-вероятно не толкова заради вас самата, въпреки че може и да има такива случаи, колкото за да види, че той е причината да се чувствате по този начин, че той е причината да сте удовлетворена напълно.

Това е една добре свършена работа и той мислено се поздравява за нея. Но това не винаги се получава и в подобни моменти, мъжът може да се обърка и да се притесни силно, като в главата му нахлуят страшно много въпроси, в допълнение на тези, които вече си има и си се пита всеки ден.

1. Защо не мога да я докарам до оргазъм?

Много от мъжете, разочаровани от този факт, очевидно, не знаят какво в представянето им не е било наред, та не са докарали дамата до себе си до оргазъм.

Истината е, че често вината не е в тях – установено е, че огромен процент от нежния пол не само, че не показват видимо оргазма си, ами и дори не знаят, че им се случва.

Просто женското тяло е по-различно от мъжкото и жената не е от привилегирования пол в този случай – докато мъжкият оргазъм е силно забележим и се усеща, то женският може да премине доста леко, почти неусетно, а понякога да не се и случи.

Мъжете не бива да бързат да се съдят – често проблемът не е в тях – това е едно от малкото неща, за които не можем да ги обвиним напълно, за жалост.

2. Как да я накарам да правим секс по-често?

„Боли ме главата.“, „Оф, само за секс ли мислиш?“, „Нищо друго освен секса не те интересува!“ – изречения, познати на всеки представител на мъжкия пол. Мъжете, нацупени се чудят какво не й е наред на тази жена – сексът само за тях ли е приятен?

Не изпитва ли тя удоволствието, което и те, че не иска? За жалост, те откриват, че колкото повече притискат, толкова по-малък става шансът да им се получат нещата.

Просто женската природа по принцип е такава, че не се нуждае от секс, така както мъжката. Или пък е на диета и либидото й е ниско. Факторите са много, но отговорът го няма.

3. Защо понякога свършвам прекалено бързо?

Мъжете са склонни да си блъскат главата в стената с този въпрос, чудейки и се какво не правят правилно, има ли им нещо? Не, нищо им няма.

Преждевременната еякулация не е приятна, но за жалост е част от живота на всеки мъж – има много фактори, които допринасят за нея и те могат да бъдат от всякакво естество, като започнем от просто по-стресов ден и стигнем до някакъв еднодневен вирус.