Сексът предполага цялостно отпускане и наслаждаване, но всъщност често реалността съвсем не е такава. Много жени, които са притеснени от акта, а дори и не толкова притеснени, всъщност влагат много повече мисъл в действията си, отколкото би трябвало.

Това може да им попречи дори да се насладят пълноценно на половия акт понякога, защото голяма част от тях са заети с това как се представят, какво си мисли мъжът – а той рядко мисли наистина нещо в подобни моменти – и какво ли не друго, включително и какво ще има за вечеря.

Така голяма част от представителките на нежния пол изпускат огромно удоволствие от секса, защото са заети да мислят за него и за това, което правят в момента, без да осъзнават, че от това няма наистина особен смисъл. Но често мислите не могат да бъдат спрени ей-така и ни се налага да се примирим с тях, независимо иска ли ни се или не.

1. „Не, това не е клиторът ми...не, и това не е....“

Повечето мъже са запознати с факта, че клиторът е единствения орган в човешкото тяло, чиято функция е само и единствено да изпитва удоволствие. Поради тази причина, той често е изключителен обект на внимание от страна на мъжкия пол по време на секс.

Лошото обаче, е фактът, че неговите размери са толкова малки, че мъжът трудно може да го разбере къде е в цялата суматоха, особено ако не е добре запознат с анатомията на женското тяло. Въпреки, че когато жената е възбудена, размерите му се увеличават чувствително и изглежда по-голям, отново той често е страшно труден за откриване от грубата мъжка ръка.

Също така, по време на полов акт, да си внимателен принципно е трудно – адреналинът и емоциите могат да бъдат прекалено силни и да не се контролираш добре, а следователно да не контролираш и това, което правиш добре.

Поради тази причина, не винаги можеш да дадеш всичко от себе си в леглото.

И когато мъжът си мисли, че е успял да нацели мястото на деликатния орган, но всъщност не го е, може да причини повече болка на партньорката си, отколкото удоволствие.

2. „Аз ли трябва да му сложа презерватива?“

Много мъже чакат любимата им да действа, що се отнася до въпроса за предпазните средства. Те никак не обичат те да слагат презерватива върху себе си, но това да бъде направено от партньорката им – нямат против.

Да, обаче повечето жени наистина истински мразят да го правят, най-малкото, защото това е последното нещо, което трябва да са били научени да правят. Голяма част от тях се чувстват дори обидени, заради неджентълменското отношение, което им бива показано.

3. „Това, със сигурност, го е видял в някое порно“

Това, че жените не гледат порно е тотална заблуда, просто по-голямата част от тях не си го признават, тъй като се чувстват някак омърсени от този факт. В това обаче няма нищо срамно, напротив – голяма част от мъжете го посрещат изключително радостно, щом разберат, че не са сами в това.

И жените са запознати с някои добре познати техники, използвани често във филмите за възрастни. И нямат против да ги прилагате често, стига да не са абсолютно извратени – но, със сигурност, знаят откъде сте ги научили.