Оралният секс представлява важна част от всяко истински незабравимо сексуално преживяване и за мъжът, и за жената. Практикуването му обаче е много по-сложно, отколкото на пръв поглед изглежда и изненадващо, може да се окаже и изключително опасно, ако техниката е неправилна.

На жените е поверена тежката задача да задоволят партньора си и същевременно да не изглеждат глупаво, докато го правят. В оралния секс, за разлика от в обикновения, представителката на нежния пол не може да си позволи да е неактивна.

Напротив, тя трябва да бъде действена, агресивна и заедно с това нежна, за да достави пълното удоволствие на любимия. Тази задача обаче хич не е толкова лесна. На нея трябва да се погледне с отговорност и насериозно.

Лошото е, че не всички жени го правят и следователно възникват всякакви неприятни случки по време на орална любов, стига се до разочарование, а понякога и дори до физическа болка. Допускат се изключително много грешки, които предизвикват неловки погледи между двамата и неприятни усещания. Как да ги избегнете? Знайте кои са.

1. Хапането

Лекото захапване със зъби може и да е секси, но със сигурност не го упражнявайте върху най-нежната част от тялото на мъжа. Пенисът е много нежен и дори лекия допир със зъби може да причини огромна болка, особено когато е възбуден.

Често се случва дамите дори да не разбират, че прокарват зъби по него по време на оралната любов. Мъжът обаче разбира и въобще не му е приятно. Просто действайте със самите си устни – дръжте зъбите далеч и оставете драскотините и захапванията за гърба му и врата му!

2. Прекаленото бързане

По време на оралния секс не бива да се бърза. По-бавното му практикуване държи мъжа в напрежение и му позволява да усети действието. Всяка частица от мъжкото достойнство реагира по различен начин и причинява нови и нови усещания у мъжа.

Когато действието се извършва прекалено бързо, всички тези малки частици биват пренебрегнати. На тях не им се обръща достатъчно внимание и това може да намали значително удоволствието, което партньорът ви изпитва.

Работата ви ще изглежда претупана и недостатъчна. Разбира се, не бива да действате и прекалено бавно, това би го изнервило.

3. Смяната на ритъма

Доказано е, че постоянният ритъм оказва най-голям ефект върху възбудата на мъжете в оралния секс. Когато жената сменя непрекъснато от бавно към бързо и т.н. мъжът не получава възможност да се наслади на случващото се, а е принуден да се адаптира бързо към новия ритъм, и щом го постигне, ритъмът бива сменен отново.

Удоволствието се убива и се превръща в едно постоянно напрежение.

4. Давенето

Да, при повечето неопитни дами е нормално, а често и при по-опитните. Но жената трябва да знае докъде може да стигне и как да го избегне, а не да се надценява и да предизвика насмешливи погледи.

5. Сухотата

Сухият орален секс е едно от най-неприятните усещания някога и за двамата. Важно е да има достатъчно лубрикант, за да може да се осигури естественото плъзгане. В противен случай оралната любов може да се окаже не просто затруднение, а истинско мъчение. Дори можете сами да си приготвите лубрикант в домашни условия - ще си необходими единствено банани и малко зехтин.