Сексът е важна част от живота на всеки човек. Някои смятат, че партньорът трябва да бъде един, а други не им стигат и няколко.

Всеки има различно отношение към секса, но има и физиологични особености, по които могат да се определят много неща.

Например, много жени се опитват да определят дали една жена е в настроение за интимна близост, и как най-добре да подходят към нея.

Битува мнение, че жените не са толкова зависими от секса и могат да се чувстват прекрасно без него. Това не е така, тъй като против природата няма как да се върви, да и самото поведение на жената се променя.

Всъщност по външния вид и поведението може да се забележи, че сексът не ѝ достига. Предлагаме ви списък с признаци, по които може да се определи това.

1. Агресивна

Учените са доказали, че на жената ѝ е необходим редовен секс, за да бъде спокойна и уравновесена. Липсата на интимна близост с мъж ѝ влияе не по най-добрия начин – проявява се агресия, жената често се срива.

Навярно вие поне веднъж се виждали жена постоянно крещи, недоволна е от живота и проявява своя характер без значение обстановката. Това означава, че в интимния ѝ живот не всичко е така, както би ѝ се искало да бъде.

Агресията е един от признаците, че тя се нуждае от добър секс с внимателен партньор, който ще може да ѝ достави максимум удоволствие.

Агресията се проявява не само в работата по време на напрегнати моменти, но и при общуване с приятели и роднини. Ако една жена се държи по такъв безобразен начин, това означава, че нейният интимен партньор трябва да промени нещо в секса.

2. При недостиг на секс на жената все нещо я боли

При недоимък на интимна близост жената често се оплаква колко силно нещо я боли, и има нужда да пие обезболяващи. Дори и да няма заболявания, липсата на секс може да стане причина за неприятни болки.

3. Безсъние

На жените в чийто живот добрият секс е химера, често ги мъчи безсънието. Това е свързано с напрежението, в което се намира организмът, кръвта застоява и не се отделят необходимите за комфортен сън хормони.

4. Постоянно недоволство от себе си

Ако жената редовно се готви за нещо лошо, това означава, че не е уверена в себе си. Всички нейни коментари по повод коментарите на красиви жени са признак, че нейната външност силно я безпокои.

5. Непрекъснато забравя нещо

За да има една жена добра памет, тя трябва не само да тренира, но и да прави секс. По време на интимна близост се подобрява кръвообращението, и мозъкът започва по-добре да работи. Учените доказаха факта, че редовният секс подобрява паметта.

6. Изглежда лошо

Поради липса на секс жените стареят по-бързо и изглеждат по-лошо, отколкото мъжът до тях ги даряваше с достатъчно ласки.

7. Много говори за мъже

Жената, в чийто личен живот всичко е наред, не губи маса време за дискусии с представители на силния пол. Защо? Просто има любим човек, с който всичко е наред.

Ако жената се среща с трудности във връзката с партньора си, то тя ще обсъжда чужди мъже, ще клюкарства, ще упреква.