На вибраторите отдавна се носи слава на най-добрата и популярна секс играчка. Трябва да признаем, че тази слава е напълно заслужена и неслучайно в почти всеки секс шоп като Sexo.bg върху категорията с вибратори е поставен основен акцент, целящ да привлече вниманието на потребителя.

Вибраторите са доста по-функционални, отколкото изглеждат на пръв поглед - с тяхна помощ могат да се задоволят както дамите, така и представителите на силния пол.

Статистиките за употребата на вибратори е доста любопитна - според тях всяко трето семейство в Европа се възползва от функционалностите на вибратори по време на интимния сеанс.

На практика няма ограничение и във възрастта - статистиката сочи, че хора на 20, 30, 40 и дори 50-годишни стават горди собственици на малки вибриращи приятели.

Ако и вие сте заинтригувани от възможността да обогатите сексуалните си преживявания, в днешния материал ще ви разкрием как правилно се използва вибраторът, както и в какви ситуации той може да надгради креватния ви сеанс.

Какво трябва да се знае за вибраторите?

Вибраторът спомага за внасяне на разнообразие в секса. С негова помощ може да се постигне възбуждане много по-лесно.

Но в повечето случаи се използва за сексуална стимулация на влагалището и ануса, за да бъде любовната игра много по-вълнуваща и времето за достигане до организъм съществено да се намали.

Сексът с вибратор, според резултатите от множество изследвания, е предпочитан повече от 80% от жените и мъжете.

Повечето от най-новите модели вибратори са с батерия, което позволява използването му на всяко място, където сте се решили на интимна близост.

Асортиментът на пенисимитаторите е огромен. Обикновено се подразделят на класически, които се основават на движения с вибрационен и въртящ характер и са във форма на пенис или нетрадиционни, могат да имат различни накрайници, както и да променят формата и релефът на повърхността си.

Изкуствените фалоси, по-известни като дилда също се класифицират и начина им на използване – клиторални – за стимулиране на клитора, вагинални и анални – за вътрешно проникване.

Понякога обаче съчетават двата и дори трите от изброените варианти за употреба. Но е най-добре да се избират тези, които са предназначени за проникване или във влагалището, или в ануса.

Гинеколозите и специалистите по проктология смятат този подход по-разумен и хигиеничен, отколкото да се използват вибратори от тип 2 в 1 или 3 в 1.

За материал за изкуствените фалоси се използва – метал, гума, латекс, гел и силикон, а също и пластмаса. Изборът на оптимален вариант е необходимо, като се изхожда от личните предпочитания и отсъствие на алергични реакции към един или друг състав на секс играчката.

За най-подходящи и безопасни се смятат тези, които са произведени от силикон или гел и са със стандартни размери – от 15 до 35 см и повече, и с диаметър – от 2 до 5 см.

За любителите на силните усещания също има специални модели вибратори - това са металните и тези, изработени от пластмаса. Всеки отделен модел вибратор идва с определен брой програми. Тези програми предоставят както разнообразен режим на скорост, така и различен характер на подаваните импулси на движение като вибрация и пулсация.

Най-функционалните модели, които ще откриете в онлайн магазина на Sexo.bg пък предоставят няколко режима и накрайника в един вибратор, за да може да се насладите на върховното сексуално изживяване.

Как се използва вибратор?

Понякога вибриращото устройство се използва за мастурбация по време на любовната игра.

Често с негова помощ партньорите се милват един друг по най-нежните места – в срамната област, зоната на зърната, по дупето, по бедрата, под коленете.

Вибраторът трябва да се включи към любовната игра с леки докосвания по тялото на партньора с ниска скорост, за да се почувства той много по-пълноценно възбуден и след това да се премине към самия секс.

Движенията с вибратора трябва да се извършват в кръг, нагоре и надолу или обратно. Едновременно могат да се усилват усещанията с помощта на свободна ръка – да се гали партньора, нежно да се пощипва, с устата – целувки по устните, леко захапване, използване на езика.

След като вече знаеш как се използва вибратор - то не пропускай да избереш своя при пълна дискретност на доставкаи ексклузивни цени на Sexo.bg само с един клик на бутона по-долу.