4 стратегически важни стъпки към идеалния секс

Мария
Написана от Мария януари 8, 2016 23:23

4 стратегически важни стъпки към идеалния секс

Акценти:

  • Инициатива - проявления
  • Секс - мечта
  • Вдъхновение - сексуална активност

Свързани:

Тези стратегии са предназначени за мъже, но и жените могат да се запознаят с тях, за да подскажат на своя партньор как да превърне секса в още по-фантастично преживяване.

1. Завоюване на нови земи

Ситуация – вашият сексуален репертоар се е изтощил

Цел – убеждаване на партньорката да експериментира повече

Когато човек знае, че става дума само за възможност да опита, а не за натрапване на нови стандарти, той по-малко се съпротивлява и по-лесно се съгласява на експерименти, напомня психологът Филипа Дейвис.

Каквото и територия мъжът да реши да изследва, то всичко трябва да поднесе на партньорката като тест – така тя няма да се почувства притисната и самолюбието и няма да бъде засегнато и няма да се помисли – на него не му достатъчно какво умея и затова иска нещо друго.

Мъжът трябва да експериментира в тези области, в които жената до него се чувства уверено.

И винаги трябва да има готов облекчен вариант, за да има къде да отстъпи.

На помощ – колкото и странно да е, но вероятността на един мъж да успее да убеди партньорката си в нещо, се повишава, когато ѝ говори на нисък тон със скорост – 3-5 думи в секунда, изследване на Мичиганския университет.

2. Сформиране на алианс

Ситуация – работата е разсинхронизирала сексуалните ритми на партньорите
Цел – синхронизиране на секса обратно и по-скоро

Мъжът е добре да използва японският принцип кайдзен, според който малките стъпки водят до големи промени, съветва експертът по сексуални отношения Никки Телбот.

Добре е мъжът да предложи на партньорката си сексът в подходящия момент – когато никой от двамата не бърза за работа и не стене под натоварването на ежедневието.

На помощ – партньорът трябва да се погрижи в спалнята да бъде максимално топло – когато жената мръзна, тя е по-хладна – в този смисъл, сексът не ѝ е толкова интересен и е много по-трудно да достигне до оргазъм – изследване на университета Грьонинген, Холандия.

3. Заличаване на отминал конфликт

Ситуация – проблемите в отношенията не се забравят дори и в леглото
Цел – изтръгване на признака на отминалото и продължаване към целта заедно

Не е важно каква е била причината жената да се обиди – това, че мъжът не ѝ е подарил пръстен с брилянт, или пък, че не е изхвърлил боклука – всякакви битови конфликти, пренесени в спалнята, мигновено се отразяват на качеството и на количеството секс.

За да не се случи това, възможно най-скоро трябва да се постигне разрешение на конфликта.

Например, за да не се губи вечер скъпоценното време за изясняване на позициите, е най-добре мъжът още, докато е на работа, да пише на своята любима какво чувства и така да възстанови отново близостта между двамата.

На помощ – проблемът трябва да се обсъди, когато жената е спокойна, тъй като когато е раздразнен човек винаги желае по-големи облаги. А най-вероятно мъжът няма да бъде готов вечно да отстъпва.

4. Предизвикай противника

Ситуация – цялата сексуална активност изхожда от мъжа
Цел – въодушевяване за проявление на инициатива

Елементарен съвет – секс е най-добре да се прави, когато жената е облечена, а мъжът е чисто гол, предлага Тийми Нелсън, автор на книгата „Сексът, за който сте мечтали“.

Това ще позволи на жената да почувства вкусът на властта. И тогава мъжът трябва да въведе санкции – ако винаги той първо проявява инициатива, то тогава в един момент трябва да спре да го прави.

4 стратегически важни стъпки към идеалния секс
4.3 (85.38%) 26 глас[а]

Мария
Написана от Мария януари 8, 2016 23:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи