5 най-добри и най-лоши храни, които влияят на секса

Калина
Написана от Калина юли 16, 2015 21:42

5 най-добри и най-лоши храни, които влияят на секса

Акценти:

  • Кои храни повишават либидото?
  • Кои храни понижават либидото?
  • Кои храни да пропускаме преди полов акт?

Свързани:

Знаете ли кои храни се отразяват на вашето либидо и как трябва да се храните, за да се чувствате добре, да сте привлекателни и да подобрите сексуалните си постижения?

Разберете кои храни ще ви помогнат да достигнете до върховно удоволствие и кои ще убият либидото ви.

Според Синтия Саш, храната оказва влияние при сексуалните удоволствия и играе роля при повишаване на либидото и стимулиране на здравословния сексуален живот.

Ягодите са най-доброто средство за стимулиране на сексуално желание. Добрата циркулация е от съществено значение за сексуално функциониране при мъжете и жените, освен това ягодите са богати на антиоксиданти, които се отразяват благоприятно на сърцето и артериите. Ягодите са богати на витамин С, който заедно с антиоксидантите е отговорен за повишаването на сперматозоидите при мъжете.

Алкохолът е най-опасното средство, което ще понижи либидото

Чаша вино може да ви накара да се чувствате отпочинали и бъбрив по време на среща, но със сигурност ще понижи сексуалното ви настроение. В действителност, алкохолът може да бъде едно от най-лошите решения преди среща. Прекалената му употреба забавя сексуалното желание, понижава чувствителността и възбудата.

Консумацията на авокадото се препоръчва горещо преди среща

Авокадото е богато на витамин Е и притежава антиоксидантни свойства, калий и витамин В6, които предотвратят или забавят сърдечните заболявания, освен това насърчават притока на кръв. Авокадото е ценен източник на полезните за сърцето мононенаситени мазнини, а всяко средство, което помага на кръвообращението може да бъде от решаващо значение за здравословния сексуален живот. Мъжете, които страдат от сърдечни болести са изложени на по-голям риск от еректилна дисфункция, понеже и двете състояния са резултат от проблеми със сърцето.

Бадемите също са подходящо средство да подобрите сексуалния си живот

Бадемите съдържат цинк, селен и витамин Е, които са важни за сексуалното здраве и репродукция. Селенът може да помогне при проблемите със зачеването, а витамин Е подобрява здравето на сърцето. Цинкът е минерал, който помага за производството на мъжките полови хормони и може да стимулира либидото.

Движението на кръвта е важно за функцията на половите органи, така че избора на добри мазнини, като омега-3, които се откриват в бадемите е добра идея.

Тлъстите меса са опасни преди среща

Въпреки че месото осигурява протеини и цинк, то може да бъде с високо съдържание на наситени мазнини и холестерол. Освен че увеличава риска от диабет тип 2, високо кръвно налягане и сърдечно-съдови заболявания мазното месо може да повлияе на кръвообращението и сексуалната функция.

Нещо повече, проучване публикувано през 2006 г. в „Chemical Senses“ доказва, че консумацията на месо може да доведе до неприятна миризма на тялото. В проучването са участвали 17 мъже, които са консумирали месо в продължение на две седмици. Жените оценяват привлекателността им единствено на основата на миризмата, която отделят. Резултатите от проучването показват, че жените предпочитат мъже, които консумират по-малко месо.

Сладките картофи се отразяват благоприятно на либидото

Сладките картофи са богати на калий, който помага при борбата с високо кръвно налягане, което повишава риска от еректилна дисфункция. Сладките картофи са богати на бета-каротин и осигуряват на организма витамин А, който може да бъде полезен при борбата с безплодието.

5 най-добри и най-лоши храни, които влияят на секса
4.4 (87.11%) 45 глас[а]

Калина
Написана от Калина юли 16, 2015 21:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Най-четени публикации