Датска диета с извара

Калина
Написана от Калина септември 1, 2014 11:20

Датска диета с извара

Акценти:

  • Датска диета
  • Отслабване с извара
  • Бърза и лесна диета

Свързани:

Изварата е продукт, който ще ви помогне да загубите много килограми за кратки срокове от време. Ако консумирате извара по-често и в по голямо количество можете да отслабнете с около 2-3 килограма още през първите 7 до 10 дни. При датската диета с извара този продукт се превръща в основа на вашето хранене. Въпреки това тази диета не ви ограничава единствено с този продукт. Към изварата можете да ядете различни плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, маслини и много други.

Препоръчително е да избирате необработени храни. Най-добри добавки към изварата са яйца, ябълки, домати, краставици и зелени подправки. За да не ви липсват хранителни вещества може да си хапвате и по малко овесени ядки всеки ден, най-добре за закуска. За да максимизирате резултатите от датската диета с извара е препоръчително да избягвате обработените храни. Спрете безалкохолните, кафето и алкохола.

Изварата е с ниско съдържание на мазнини и на въглехидрати. Обработва се лесно от храносмилателната система. Съдържа малко калории, но голямо количество протеини. Всичко това я прави подходящ избор ако желаете да отслабнете без много усилия. Освен това изварата е един от най-диетичните млечни продукти и много сериозен източник на калций. Това прави изварата перфектна добавка към всяка друга диета целяща загуба на мазнини.

Датската диета с извара е достатъчно питателна за да ви зареди с енергия за тренировки, но като цяло е малко вероятно да запазите този хранителен режим за по-дълго време. Причината е, че малко хора могат да издържат да се хранят дълго време постоянно с извара, а и това няма да ви позволи да си набавите други ценни хранителни вещества. Като цяло обаче дори и след края на датската диета вие можете да включвате извара към менюто си всеки ден по различен начин. Освен това диетата с извара ще ви приучи да се храните по няколко пъти на ден с подходящите хранителни продукти и в подходящите количества.

Датска диета с извара
4.5 (90.91%) 33 глас[а]

Калина
Написана от Калина септември 1, 2014 11:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи