Качественият секс – тайната на съпружеската вярност

Мария
Написана от Мария юни 16, 2016 21:47

Качественият секс – тайната на съпружеската вярност

Акценти:

  • Повдигане - лазерно
  • Влагалище - намалени размери
  • Процес - образуване на колаген

Свързани:

Важен ли е сексът в семейния живот? Всеки ще отговори на този въпрос по свой начин. Много хора смятат, че неговото значение е силно преувеличено и ако на тази почва възникват проблеми, те се отнасят за сферата на психологията.

Сексът – това е здраве

Но лекарите като цяло са на мнение, че интимните отношения трябва да продължат възможно най-дълго. И за мъжете, и за жените това е най-естественият начин за профилактика на всевъзможни патологии, доколкото се стимулира кръвообращението в половите органи.

Освен това е важна и емоционалната страна на въпроса. Така например, сексуално удовлетворената жена е в по-ниска степен предразположена към депресии, а също така е и емоционална стабилна.

Често именно по интимните взаимоотношения жената определя колко значима е за партньора. И в реалността именно благодарение на сексуалните отношения се различават приятелството и любовта между мъжа и жената.

Съвсем не е релаксация

Но с течение на годините, интересът като цяло между партньорите отслабва, като това се отнася най-вече за интимните отношения. И това невинаги се обяснява с факта, че жената е вдигнала ръце, не се поддържа, не се стреми да е красива.

Раждането, особено ако се роди голямо бебе, разтяга стените на влагалището, и мускулната им тъкан, като липсата на физически натоварвания само задълбочава ситуацията, а също и напредването на възрастта е доста значим фактор.

Възниква ефектът на цветето в твърде широка фаза. Партньорите не усещат необходимия контакт по време на секс и съответно не получават такива силни усещания, както някога.

На езика на медицината това е синдром на вагинално отпускане. И сексът се превръща в скучно задължение.

Изход има

В миналото нямало с какво да се помогне. Но преди няколко години медицината предложи бързо и безболезнено решение на деликатния проблем.

В много клиники в Западна Европа, САЩ, Русия и дори България лекарите-гинеколози връщат предишната яркост на интимните отношения.

Благодарение на курса специални лазерни процедури на разтегнатите и отпуснати вагинални тъкани може да се върне предишния тонус, обем и чувство за еластичност. Специалното лазерно оборудване прави това бързо, безопасно и напълно безплатно.

Вътрешните тъканите на жената са богати на колаген. С помощта на специално разработен накрайник ербиев лазер предава дозирани топлинни импулси на лигавицата на влагалището и на поддържащите свръзки на фасцията на таза.

Колагенът на тъканите се нагрява, като нежната лигавица не се уврежда и не се изсушава.

Нагряването предизвиква почти моментално съкращение на колагеновите влакна на 2/3 от дължината им, която е била преди процедурата.

Така влакната стават по-къси и по-дебели, а обработената тъкан се съкращава и се свива. В нея се активира процес на образуване на нов колаген.

Лазерно повдигане отвътре

Процедурата се състои от 2 терапевтични процедури с интервал 15-30 дни, всяка от които отнема по-малко от 30 минути. Не се изисква възстановителен период и някаква допълнителна грижа.

По време на процедурата пациентката не усеща на практика нищо. Единственото ограничение, което се налага, е ограничаването на секса до 72 часа след процедурата.

Очакваният резултат от процедурата е намаляване на размерите на влагалището с 20% подобряване на качеството на сексуалния живот за сметка на повишаване на чувствителността му с 95%, усилване на усещанията при оргазъм с 57%.

Качественият секс – тайната на съпружеската вярност
4.4 (87.62%) 42 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 16, 2016 21:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи