Как да извлечем най-доброто от секса?

Диана
Написана от Диана декември 30, 2015 01:14

Как да извлечем най-доброто от секса?

Акценти:

  • Съвременният секс - незадоволителен
  • Условия - добър интимен живот
  • Съвети - полов акт

Свързани:

Често в днешно време, сексът се превръща не просто в ежедневие за нас, ами и в едно скучно и дори за някои досадно преживяване.

Вместо да бъде приятно, зареждащо, различно, вдъхващо живот, енергия и щастие, каквото би трябвало да бъде – израз на любов между двама души и начин да заздравят връзката си, всъщност половият акт придобива вид на просто нормалното и типично следствие на поредната вечер в някой случаен бар или дискотека с някой, който дори не сме сигурни, че харесваме чак толкова, но от скука решаваме, че ще е страхотна идея да си легнем с него и така „уж“ да си разнообразим ежедневието.

Да, ама не. Често някое подобно наше действие не само че не ни носи желаните резултати, но също така е способно да ни откаже от секса за доста дълго време, в предвид обстоятелствата.

Изключително голяма е вероятността да се отегчим и по този начин сексът да загуби значимостта си и истинската си стойност.

За да бъде интимният ни живот пълноценен наличието на някои условия е не просто силно необходимо, но и абсолютно задължително. В противен случаи рискуваме да обезличим сексуалността и да й придадем един съвсем друг вид, който не винаги е така добър, колкото бихме искали да бъде.

А да си го признаем – всички искаме да имаме дори не просто задоволяващ сексуален живот, ами наистина уникален и невероятен такъв. Интимността не е за подценяване, особено в наши дни.

Кои са задължителните условия за добър интимен живот?

1. Подходящ партньор

Ако не правим секс с партньор, който ни привлича физически, не можем да очакваме добри резултати от цялата тази наша авантюра. Просто няма как.

За да бъде сексът задоволяващ е необходимо да бъде с човек, който ни привлича чисто и просто на физическо ниво, способен е да ни възбуди до възможно най-голяма степен и има подобни на нашите предпочитания, що се отнася до отношение в леглото.

Не бива да забравяме, че всеки от нас има индивидуален стил в интимния си живот – докато за някои по-грубият секс е най-хубавият, то други ценят много повече нежността и романтиката.

Много е важно това как „го харесваме“ да съвпада с това как партньора ни „го харесва“, затова е силно препоръчително да познаваме добре предпочитанията на човека до нас и да се съобразим, доколкото ни е възможно, с тях, като в същото време не забравяме и за своите.

Трябва да има баланс.

2. Подходяща атмосфера

Ако се притесняваме, че всеки момент някой ще отвори вратата и ще ни хване в крачка, няма как да се получи добър секс. Научно доказано е, че притеснението стяга мускулите около половите ни органи и така дори не можем да се възбудим достатъчно, пък какво остава за едно хубаво сексуално изживяване.

Атмосферата трябва да бъде удобна и комфортна и за двамата партньори, за да могат те да се насладят на секса, като не бързат и си отделят необходимото време.

3. Експериментиране и разнообразие

Това е тема, която много хора предпочитат да отминат, но всъщност е една от най-важните теми, свързани със секса, която в никакъв случай не бива да бъде пропускана. Как можем да се насладим до крайна степен на него, ако това просто не е нашата поза, например?

Всеки е различен и различни неща му доставят удоволствие, затова е от изключителна важност да експериментираме, за да знаем какво да изискваме от партньора си. Колкото по-добре се познаваме, толкова по-добър сексуален живот бихме водили.

Как да извлечем най-доброто от секса?
4.5 (90%) 30 глас[а]

Диана
Написана от Диана декември 30, 2015 01:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи