Какво не бива да правите по време на секс

Мария
Написана от Мария септември 23, 2015 00:27

Какво не бива да правите по време на секс

Акценти:

  • Полови органи - наблягане
  • Орална любов - правила
  • Проява на агресия

Свързани:

Интернет пространството е пълно с всякакви секс съвети, предложения за техники и какви ли не методи за възбуждане на човека до нас, но преди да търсим как да се усъвършенстваме в леглото е добре да знаем какво задължително не бива да правим, докато сме усамотени с партньора ни.

1. Проявата на агресия без предупреждение – Често не съобразяваме, че партньорът ни може и да не е особено очарован от идеята да ходи с белези от зъби по врата си.

Ако пък е запален по спорта и посещава така любимото място на много съвременни мъже – кварталните лостове или просто стрийт фитнес площадките, едва ли ще иска да бъде обект на подмятания и шушукания заради следите от нокти по гърба му.

А понякога и рани. Не е рядко срещано разгорещени в страстите да се увлечем и да не проявим необходимата тактичност, но е силно препоръчително да поговорим преди това с любимия и да разберем има ли нещо против агресивния секс.

Болката може да се окаже и приятна, но не бива да забравяме, че това не важи за всички. Важно е да се поинтересуваме от желанията и очакванията на партньора си, за да останат и двете страни доволни.

2. Целувка след орална любов – Ако току що сте го успели да го докарате до оргазъм с орална техника и леко се надигате и приплъзвате, очакващи истинска целувка за награда, не хранете големи надежди.

Много от мъжете са доста гнусливи и за тях е изключително отблъскващо нещо подобно. Въпреки че е възможно и да не ви откаже, помнете че може и да го възприемат като проява на абсолютна липса на хигиена и да не го пожелаят.

Поне докато не си измиете зъбите и още по-добре – дезифенкцирате устата си. Е, може и без последното понякога, въпреки че ще са по-доволни така. Във всеки случай не предприемайте подобно действие веднага – ако не друго, поне го попитайте за разрешение.

3. Наблягане само на половите органи – Със сигурност по време на сексуален акт, те са от най-голямо значение, но е голяма и често срещана грешка да се пренебрегват останалите ерогенни зони.

Човешкото тяло има множество мънички рецептори, отговарящи за изпитването на удоволствие навсякъде по себе си и е голяма грешка те да се игнорират.

Често някакви малки неща ни помагат да изпитаме двойна или тройна по-голяма наслада от самия полов акт. Такива могат да бъдат целувките по врата, лекото плъзгане на езика по коремчето, усещането от докосването по гърба, стискането на дланите и т.н.

4. Липса на активност от едната страна – Широко разпространен навик и на двата пола е да легне по гръб и да остави другия да свърши цялата работа.

Липсата на активност е един от основните проблеми при правенето на секс и може да накара възбудата у партньора ви да изчезне безследно.

Важно е да се вижда, че сме заинтересовани от всичко случващо се и да се усеща присъствието ни, да се усеща, че се намираме в момента и мислим само и единствено за сега. Именно мързелът седи в основата на скучния секс, а кой търси това?

Хубавият секс е този, който задоволява и двамата. Погрижете се за партньора си и се уверете, че ще събудите желанието му и той да се погрижи за вас!

Какво не бива да правите по време на секс
4.5 (90.91%) 22 глас[а]

Мария
Написана от Мария септември 23, 2015 00:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи