Какво ще се случи с тялото ви, ако започнете да пиете кислородни коктейли всеки ден

Мария
Написана от Мария октомври 1, 2015 09:56

Какво ще се случи с тялото ви, ако започнете да пиете кислородни коктейли всеки ден

Акценти:

  • Хипоксия - симптоми
  • Кислороден коктейл - противопоказания
  • Черен дроб - подобрява на функцията

Свързани:

Мащабната урбанизация и свързаното с нея замърсяване на околната среда доведоха до съществено влошаване на екологичната обстановка и изменение състава на въздуха.

Има ли смисъл от попълването на дефицита на кислород? С какво е полезен кислородният коктейл?

Според лекари научният прогрес има редица странични ефекти.

Влошената екологична обстановка, понижаването на количеството на кислорода във въздуха, особено в мегаполисите, довежда адаптационните способности на организма до състояние на стрес и в най-голяма степен това засяга децата.

Това всъщност е сигнал, че е възможно развитието на различни функционални или хронични заболявания. За да функционират добре клетките на организма, органите и тъканите – задължително се изисква кислород.

В рисковите групи попадат не само децата, но и хората на преклонна възраст, бременните жени, пушачите, любителите на спиртните напитки, спортистите, желаещите да отслабнат, а също и трудохолиците.

Всички тези категории от населението и по-точно техните тела в една или друга степен страдат от хипоксия – недостиг на кислород в тъканите на организма.

Симптоми на хипоксия са:

• Понижена имунна функция;
• Бързо уморяване;
• Влошаване на състоянието на кожата;
• Проблеми с паметта;
• Главоболие;
• Непълноценен сън;
• Депресия;

Оксигенацията – насищането на организма с кислород, способства за нормализацията на редица рефлекторни и обменни процеси.

Дори незначителното повишаване на концентрацията на кислорода положително се отразява на обмяната на веществата. Увеличаването на кислородното насищане в кръвта се препоръчва при практически всяка патология.

Кислороден коктейл

Не е само вкусна пяна, но и полезен продукт, един от основните компоненти на който е кислородът, а вторият е смес от витамини – сокове, билкови извлеци.

Съвкупното въздействие на витамините и лекарствата заедно с кислород, оказва благоприятно въздействие върху човешкия организъм.

Благодарение на повишените концентрации на кислород, нормализира се кръвното налягане, в комфортни условия се оказва и сърдечно-съдовата система.

При редовна употреба на кислородния коктейл се нормализира и микрофлората на стомашно-чревния тракт, подобрява се снабдяването с кръв на бъбреците, по-добре се извеждат токсините и продуктите от обмяната на веществата.

Като резултат се подобрява общото здравословно състояние на човека, а също и състоянието на кожата му.

Високата ефективност на коктейлът кислородотерапия се обяснява с това, че именно през стомаха в тъканите постъпват приблизително 5 пъти повече кислород, отколкото през белите дробове.

Кислородният коктейл няма противопоказания и е забележително средство за укрепване на имунната система. Да приема такъв коктейл може всеки човек на всяка възраст.

И това може да се прави всеки ден, по 1-2 порции, веднага след приготвянето му. За получаване на максимален оздравителен ефект, кислородните коктейли могат да се приемат редовно в продължение на 2 седмици.

Ако редовно употребявате такива напитки, то вашият организъм ще реагира, не се съмнявайте.

Какво ще се случи?

• Подобрява се работата на централната нервна система;

• Нормализира се артериалното налягане – често хипертонията се дължи на недостиг на кислород. Стабилизирането на количествата получаван кислород може да възстанови вегетативните реакции на организма, нормализирайки по този начин и нивата на кръвното налягане;

• Подобрява се функцията на черния дроб. На най-голямата жлеза в човешкото тяло ѝ се налага да преработва много токсини, за тази цел и е необходимо много голямо количество кислород и когато на организма не му достига, работата на черния дроб се затруднява.

• Укрепва имунитета – при недостиг на кислород се понижава активността на имунните клетки.

Какво ще се случи с тялото ви, ако започнете да пиете кислородни коктейли всеки ден
4.5 (89.76%) 41 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 1, 2015 09:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи