Счупен пенис? Ето кои са опасните пози

Калина
Написана от Калина февруари 2, 2015 15:55

Счупен пенис? Ето кои са опасните пози

Акценти:

  • Как може да се получи фрактура на пениса?
  • Кои са най-опасните пози в секса?
  • Коя е най-безопасната поза в секса?

Свързани:

От тази статия ще получите изключително странна информация, но повярвайте ми, мъже, тя може да бъде не само странна, но и много полезна.

Четейки, ще разберете кои са най-безопасните пози за правене на любов и кои са най-рисковите.

Така че, ако искате да си спестите много главоболия, в буквалния смисъл, продължавайте да четете.

Вероятно не ви се е случвало, но всъщност фрактурите на пениса са изключително нашумял проблем, който освен странен, интимен и т. н., е и крайно болезнен.

Всичко може да се случи съвсем случайно, докато правите секс, за това е най-добре да се информирате коя поза до какво води.

Въпреки че жените ви ви уверяват постоянно колко сте добър, когато правите еди-какво си, задължително имайте едно наум какво може да се случи.

Всяка жена, а също така и мъж, си имат любимо място или т.нар. “G точка”. Чрез различните пози може да бъде стимулирана богата гама от зони, които най-често се именуват като ерогенни или местата от тялото ни, по които обичаме да ни докосват.

Дали ще бъде секс под душа, в колата, мисионерска поза, отгоре, отдолу или просто на плота в кухнята, имайте предвид, че освен за венерически болести вече ще трябва да внимавате и за фрактури на пениса.

Въпреки че мечтата на всеки малко по-едър или мързелив мъж е жена му да бъде отгоре, а той просто да стои и да се наслаждава на гледката и чувството отдолу, проучвания показват, че над 50% от случаите на „повреден или счупен пенис” се получават именно от тази поза.

Дали защото жената не е от най-сръчните или просто по нещастно стечение на обстоятелствата тези неща се случват, както всички можем да си представим – резултатът е плачевно болезнен.

Doggy style” или по-известна като „кучешката поза” и „поза кученце”  също се класира като една от опасните пози.

Кучешката любов” е виновна за приблизително 29% от случаите на счупвания и фрактури в зоната на пениса.

Не е ясно защо, но класиката си е класика и както всички знаем – страрите и простички неща са най-хубави. ВизирамE мисионерската поза. Според учените тази поза се класира като най-безопасната.

Да, старата мисионерска поза, освен приятна и често практикувана, тя е и най-безопасна.

Този наш неотлъчен спътник от сексуалния ни живот, несъмнено една от най-разпространените пози, е виновна за само 21% от трагичните случаи с мъже, повредили достойнството си.

Така, за да сме наясно, спрете да слушате какво иска партньорът ви и не изпълнявайте всяка негова прищявка, защото не всичко хубаво е безопасно.

Помислете малко и за себе си и ако не се определяте като „полов терминатор”, който е гъвкав, може навсякъде, по всяко време и неограничен брой пъти, ви съветвам да изберете нещо малко по-безопасно.

В крайна сметка с възрастта всеки човек остарява, наддава на тегло, става по-несръчен и т.н., за това вместо да се опитвате да си припомните младостта, разбивайки леглото и карайки съседите ви да останат будни, изберете нещо малко по-мързеливо и безопасно, което ви влиза в категорията.

Не че някой се съмнява, че вече не ви бива, разбира се. А колкото до младите, нека наистина да разберете смисъла на тази статия, защото тези неща се случват на хората, дори и на младите, дори и на тези с изразени бицепси и коремна преса.

За това – внимавайте и консумирайте не само с удоволствие, но и с мярка. Споделете на своите приятели нашия линк, за да предпазите някой нищо неподозиращ човек.

Счупен пенис? Ето кои са опасните пози
4.6 (91.23%) 73 глас[а]

Калина
Написана от Калина февруари 2, 2015 15:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи