Признак на какви житейски проблеми са болките в различните части на тялото?

Мария
Написана от Мария юли 20, 2015 01:59

Признак на какви житейски проблеми са болките в различните части на тялото?

Акценти:

  • Емоционално претоварване
  • Болки в пищяла - проблеми с роднините
  • Болезнени усещания - колене

Свързани:

Болката не е само симптом на соматично заболяване.

Животът понякога може да бъде жесток. Знаете ли, че емоционалната болка е възможно да влоши вашето физическо здраве?

Доктор Сюзън Бабел, психолог и известен специалист в областта на депресията, твърди, че хроничните болки са по-скоро симптом на стрес и емоционални проблеми, а не на някакви физически нарушения.

Какъв вид болка вие редовно изпитвате?

1. Главоболие

Всякакви болки в главата и пристъпи на мигрена най-често се предизвикват от ежедневния стрес. Ако ви преследва постоянно, сте длъжни през деня да намерите време просто да се отпуснете и да освободите напрежението.

2. Болки в шията

Болки в шията означават, че най-вероятно имате проблем с това да простите на някого или дори на самите себе си. Ако ги изпитвате, преразгледайте отношението към самите себе си и към околните. Съзнателно работете над това да се научите да прощавате.

3. Болки в раменете

Ако ви болят плещите, то сега най-вероятно сте под силен емоционален натиск. Съсредоточете се върху решаването на най-важните проблеми. Вземете окончателно решение, колкото и трудно да е то.

4. Болки в горната част на гръбнака

Ако страдате от болки в горната част на гърба, това означава, че не ви достигат близки хора. Уморили сте да се чувствате нежелана и да търпите загуби на личния фронт. Ако все още сте сама, направете така, че по-често да срещате с хора и с потенциални партньори.

5. Болезнени усещания в долната част на гърба

Болките в пояса означава, че твърде много и често се вълнувате за пари. Възможно е и да не ви стига емоционална подкрепа от близките. С други думи, най-вероятно прекалено много ви огорчава и вбесява вашата бедност, а човекът до вас редовно ви нарича неудачник.

Ако страдате от болки в кръста, е най-добре да започнете да планирате финансите си. Така ще започнете да разходвате доходите си доста по-разумно.

6. Болки в лактите

Означава, че се противопоставяте на някакви важни промени. Животът ви сега може да ви изглежда твърде труден и несправедлив. Помислете за важността на компромисите. Дори е препоръчително за почването на нов етап.

7. Болезнени усещания в ръцете

Признак е на това, че не можете да се отпуснете напълно при общуването с други хора. Опитайте да си създадете нови приятелства. Отидете на стадион, за да почувствате част от тълпата. Обядвайте с бизнес партньори, когато имате възможност.

8. Болки в бедрата

Ако ви предстои пътуване и не желаете да заминавате, а се налага или се боите от промени, е възможно у вас да започнат сериозни болки в бедрата. Това се случва и с хора, които твърде високо ценят предсказуемостта в живота и комфорта.

Освен това – такава болка може да бъде предупреждение за вас, че не трябва да отлагате за по-късно най-важните решение, които ви касаят.

9. Болезнени усещания в коленете

Най-често се признак на прекалено голямо его. Ако ги изпитвате, то навярно твърде много мислите за себе си и изобщо не се интересувате от другите.
Примирете с обстоятелствата, но същевременно се ангажирайте за известно време с някаква доброволческа дейност.

10. Болки в пищяла

Признак на силно емоционално претоварване. По-скоро силен стрес, причинен от любовни преживявания или от проблеми в отношенията с роднините.

Признак на какви житейски проблеми са болките в различните части на тялото?
4.5 (89.44%) 72 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 20, 2015 01:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи