Сексът на първа среща – най-ефективното начало на трайната връзка

Мария
Написана от Мария януари 8, 2016 14:54

Сексът на първа среща – най-ефективното начало на трайната връзка

Акценти:

  • Целувки - адаптация
  • Сексуална несъвместимост - преодоляване
  • Самооценка - липса

Свързани:

На повечето момичета и девойки до 20-годишна възраст им се струва, че сексът на първа среща е неправилно и неразумно – „Какво ще си помисли за мен?“, „Няма ли да загуби интерес, след като получи желаното?“, „А ако е маниак и ще посрещна утрото разчленена и разфасована в пластмасови пакети?“.

Но с опита обикновено се появява и разбирането, че за извършването на такъв „скок“ аргументите „за“ са много повече, отколкото „против“.

И може би единственият уважителен аргумент „против“ – това е когато в кавалера могат да се открият признаци на маниакалност и сексът с него може и да не бъда безопасен не само от гледна точка заразяването с полово предавани инфекции.

Но следва да се направи една малка забележка, че всичко казано по-горе се отнася за девойки с опит.

Защото за невинните, които едва започват своя път в реалния живот и в интимните отношения, е типично да бъдат внимателни, да се ръководят от стереотипите и мнението на околните.

И това е нормално и правилно – имат нужда да се ръководят от нещо, когато нямат собствен опит.

И обратно, демонстративното, безпорядъчното и с нищо неограничено поведение на младите девойки действително може да свидетелства за това, че нещо не е наред с тяхната самодисциплина и самооценка.

И така – да продължим за девойките с опит – колкото по-бързо се случи секса, толкова по-бързо ще стане разбираемо, има ли съответната двойка има бъдеще.

Всеки, разбира се, има свой списък с приоритетни моменти, по които задължително трябва да се случи съвпадение, за да не буксуват отношенията и да се развиват хармонично.

Но повечето дами с повече опит са на мнение, че физическата съвместимост е един от най-важните моменти.

И ако си представим следната ситуация – няколко месеца една девойка ходи с млади момчета на срещи – целомъдрено ходи по заведения с тях, приема цветя, комплименти и предложения да отидат на кино или на разходка в парка.

А след това се оказва с тях в леглото и се оказва, че между тях няма и не се предвижда никаква еротична хармония.

Например, на младата дама просто не ѝ харесва как, какво и в какъв темп го прави, и най-елементарното не ѝ е приятна миризмата на възбуденото тяло на момчето, с което е ходела дълго време.

И в крайна сметка се оказва, че тези месеци са били пълна загуба на време. И същевременно, на пари – основно на него и на крах на надеждите, че двойката е обречена да бъде заедно – предимно от страната на девойката.

И този момент – тоталното сексуално несъвпадение – по никакъв начин не може да се разчете, да се предскаже, нито пък да се неутрализира.

На много млади жени им се струва, че могат да определят, дали това е техният човек, или не, е възможно още на етапа на целувките.

Но опитът на по-зрелите жени свидетелства за точно обратното. Няма никаква връзка, или може би е съвсем малка, между това как един мъж се целува и какъв е той в леглото.

Този вид комуникация е по-скоро социална, нещо като ръкостискането, което показва взаимна симпатия.

Жената може да се адаптира към целувките, но в секса и то добрият и качествен, обикновено загубва себе си и способността си да се наглася към него.

На него го движат единствено неконтролируемите импулси. Той се държи така, както иска и както смята за най-добре.

Сексът на първа среща – най-ефективното начало на трайната връзка
4.7 (94.19%) 31 глас[а]

Мария
Написана от Мария януари 8, 2016 14:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

TeMax София открива врати
Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи