Бързият секс служи за разнообразяване на връзката. Особено ако се харесва не само на мъжа, но и на жената.

Настоящата статия е по-скоро предназначена за мъжката аудитория, и не само, тъй като има за цел да посвети мъжете как да запознаят своите жени с бързия секс, така че да на последните да има хареса, и да им стане още по-хубаво.

1. Избор на място

Често най-вълнуващото в бързия секс е не самият интимен контакт, а опасността партньорите да бъдат хванати, както се казва, на калъп.

Няма смисъл да се усамотявате на много отдалечено място, където няма жива душа, но пък не е редно да го правите насред площада, където да нарушите общественото спокойствие.

Помислете за тавана, парка или стълбите, навсякъде, където могат да ви забележат, но няма да ви арестуват.

И да това съвсем не означава, че трябва да го направите в близкия парк или на стълбите, ако разбира се не желаете, съседите да ви намигват многозначително при всяка следваща среща.

2. Мъжът трябва да се погрижи за жената

Съвсем очевидно е защо мъжете обичат бързият секс – защото така или иначе ще свършат било то след 2 минути или след 20. Но на жените това време не им е достатъчно.

Ако мъжът желае партньорката му да получи удоволствие, трябва да се погрижи за нея, и тя трябва да бъде възбудена още преди мъжът да си е свалил панталоните.

Ако времето на разположение е 5 минути, 3 от тях е добре да се изразходват от мъжа, за да възбуди своята партньорка, така както си трябва.

3. Останете с дрехите

Мъжът е добре да отпусне малко панталона и да вдигне полата на жената, и трябва да се направи най-необходимото. Първо, това ще направи сексът по-авантюристичен. Второ,на мъжа няма да му се налага, ако стане нещо, да слиза по стълбите по гащи.

4. Избор на поза

Съществуват не особено много пози, които са достъпни на стълбите. Една от възможните е гърбът на жената да се опре на стената на стълбището, като мъжа вдига краката, и вече действа.

Или, ако има възможност, жената да се сложи на маса, така движенията ще бъдат по-лесни. Впрочем, ако жената няма нищо против, сексът може да се опита и анален секс.

Вертикалната кучешка поза прави сексът по-груб. Освен това тази поза позволява по-бързи движения. Ако жената се обърне с гръб, това означава, че не желае излишна нежност.

Никакви целувки и галения. Правилата на играта предполагат, че мъжът може да държи ръцете си на нейната бедра или дори да я хване за косата. Впрочем, ако мъжът не желае да прекрачва границата по-добре да избора на позата на жената.

5. Възбуждане на женските сетива

Мъжът трябва да има предвид, че има само 5 минути. И ако има желание сексът да се хареса на жената, трябва да намери начин да помести всичко онова, което прави за 20 в 5-тте минути.

Стискане, целуване, пошляпване, хапане – жената трябва да почувства, че прави секс, защото мъжът я иска тук и сега и нито минута по-късно, а съвсем защото той просто е изпитал потребност да прави секс. И за това мъжът трябва доста да се постарае.