Само преди 40 години загубата на девствеността преди сватбата се е смятало за огромен позор, който не оставял на младата девойка никаква надежда, че някога ще намери щастието.

Днес вече девствеността не е на мода, много девойки с лекота се съгласяват на сексуален контакт с момчета, с които съвсем неотдавна са се запознали.

Не всички момичета сами жадуват за секс с различни, в повечето случаи на преспиване с момче се съгласяват, поради страх, че ще загубят някой, който им обръща внимание и ги разбира и който лесно може да си намери леснодостъпна девойка за удовлетворяване на сексуалните си потребности.

Възможно ли е със секс да се спечели един мъж? Сексът преди сватбата невинаги може да оправдае очакванията на девойката, особено ако тя не е първата на момчето.

В този случай за нея сексът се превръща в досадна грешка, която може да повлияе на целият ѝ бъдещ живот.
Отношението на мъжете към секса днес е коренно променено.

Интимността стана леснодостъпна, желаещият да удовлетвори потребностите си мъж може да я получи по всяко време и във всякакво количество.

Своите сексуални услуги предлагат не само жените с леко поведение, но и тези, които желаят да накарат със секс мъжът да се влюби в тях.

Излишното предлагане на секс доведе до неговото подценяване. Ако по-рано мъжете оценяваха високо девойките, които им позволяваха да реализират сексуалните си желания, то сега проблем с техния избор не възниква.

Днес на мъжете не им се налага да уговарят много девойки да преспят с тях, като те сами могат да предложат на мъжа, който им е харесал да преспи с тях без всякакви притеснения.

Сексуално разкрепостените достъпни жени днес са много повече, отколкото девствениците. Естествено, всичко това докара мъжете до там, че да започнат да търсят дефицита.

Съвременните мъже предпочитат жената да е девствена. Затова шансовете да накарате един мъж да се влюби във вас с помощта на секс, днес на практика няма, със секс можете да завоювате само юноша, на когото сте първата жена.

На такова момче можете да направите впечатление като изкусна любовница и да го завоювате със секс, но мъжът с опит може само да се разочарова след любовна нощ, сравнявайки ви с онази девица без комплекси, която по-виртуозно е изпълнявала всички негови желания.

Затова и девойките, които не смятат себе си за „асове“ в секса не следва да възлагат големи надежди на това, че мъжът няма да ги остави още след първата нощ, прекарана с тях.

Съвсем различно е, когато в интимни отношения встъпват момче и момиче, които са отдавна познати и уверени в чувствата си един към друг.

Сексът с любимата девойка много значи за мъжете, в този случай за него няма никакво значение, владее ли любимата сексуалната техника.

Любовта окрилява партньорите, тя сама хвърля любовниците в екстаз, тук не е нужно и никакво умение. Ако мъжът наистина обича, то той винаги ще желае интимна близост с любимата жена.

В този случай действително, сексуалният контакт между партньорите води до още по-голяма влюбеност и способства за укрепване на техните отношения.

Всъщност любовта и сексът са съвсем различни понятия, мъжът може да прави и секс без любов. В този случай той преследва целта да удовлетвори своята физическа потребност, сходна с чувството за глад.