За какво мъжете мълчат в секса? Кои са 10-те неща, за които мъжете не говорят в секса, а би трябвало.

1. Невинаги искат секс

Въпреки разпространеното, че мъжът винаги е готов за секс, то това не е вярно. Силният пол също може понякога да не е в подходящото настроение, да го мързи или съзнанието му да е ангажирано с нещо съвършено различно.

Но ако мъжът види, че жената е в настроение за секс, то той може и да подкрепи, подетата от нея инициатива.

2. Често предпочитат невзрачните жени

Всеки втори мъж е готов да развенчае мита, че откровено сексапилните жени го възбуждат най-много. Жената в леопардови дрехи, кожени ботуши на високи токове и с червено червило може да им се стори вулгарна и дори агресивна.

Докато жените със скромен вид могат да разгорят такава страст у него, че ненаситните тигрици дори не биха могли да сънуват.

На мъжете им е интересна загадъчната жена, която може да ги удиви. Ако пък с жената всичко е понятно от първа среща, то интересът бързо изчезва.

3. Ценят искреността

Ако някой още не го знае, то в порното всички емоции са твърде преувеличени, а и не само.

И няма смисъл в реалния живот жените да се опитват да повтарят всяка една мимика на порно актрисите или всички звуци и крясъци, които те издават. Те далеч не са еталон на сексуалността.

Мъжете изключително много ценят искреността на емоциите. И ако вашият оргазъм е тих, то няма смисъл нарочна да крещите, силно да стенете и да се гърчите като разранен звяр. Много по-добре е след оргазъм да погледнете с благодарност любимия ви мъж.

4. Обичат жените, които поемат инициативата

И не е, защото са мързеливи. Инициативните жени правят нещо, преди мъжът да ги е помолил. Често представителите на силния пол не искат нищо в секса по 2 причини.

Първо, оценяват това като проявление на собствената си слабост и уязвимост и съзират риска, че жената може да ги манипулира. Втората причина е, че се боят да не обидят любимата си и да чуят – не ме познаваш, аз не съм такава, няма да го направя.

5. Обичат по-отпуснатите жени

Да, мъжете обичат жената до тях да изглежда добре. Но ако тя обръща твърде голямо внимание на своята външност, и дори по време на секс мисли в каква поза фигурата ѝ ще изглежда по-добре, това веднага ще се забележи.

На мъжът не го възбужда секс с жена, която през цялото време витае някъде из пространството или позира пред въображаеми папараци. Той се възбужда най-много, когато любимата му е отпусната напълно и се наслаждава на интимността.

6. Забелязват недостатъците, но им е безразлично

Мъжете не са слепи, те забелязват или усещат небръснатите крака, несменяното долно бельо, неизмитата коса и т.н. Но не отдават такова значение на това, както жените.

И ако сексът е внезапен, се отпуснете, това вече се случва. Ако възбуждате мъжа, той няма да ви упрекне за размазания грим.

Но ако вие сама акцентирате върху това, то задължително и на мъжа ще му направи неприятно впечатление. На същия принцип действа и вътрешната ви неудовлетвореност от фигурата.