4 причини да научим английски по метода сугестопедия

Божка
Написана от Божка октомври 25, 2017 06:45

4 причини да научим английски по метода сугестопедия

Ако искате да се обучавате по английски, но започвате от по-начално ниво, тогава логично най-вероятно ще искате да напреднете по-бързо във времето и да наваксате пропуснатото без да се занимавате с това цяла вечност.

Напоследък може би сте чули за нарастващата популярност на един сравнително нов метод в обучението на чужди езици – сугестопедия. Ако не сте много запознати и се чудите дали да започнете да се обучавате по него, тогава ние от Център за сугестопедия „Пеперудени криле“ ви предлагаме четири основни и абсолютно важни причини защо бихте могли да го направите.

Сериозният ни опит в тази насока доказва достатъчно добре неподозираните до скоро силни качества на този метод за качествено обучение по английски език.

В изложените по-долу точки сме подбрали част от най-важните елементи при този тип дейност и резултатите, които те дават.

  1. По-малко умора

Методът сугестопедия силно набляга на правилното съотношение между почивка и активна работа. Смята се, че ако се изучава език в съчетание с достатъчно количество активна почивка по време на обучението, то резултатите ще бъдат постигнати с много по-малко умора.

Действително след сериозни и дългогодишни проучвания учените са достигнали до заключението, че има златна пропорция, която се изразява в числото 0,618, което се използва и като съотношение между работа и почивка. Така се смята, че човек може да постигне много по-добри резултати без да се стига до психическа или физическа умора.

  1. Повече развлечение

Тъй като в метода сугестопедия се използват интересите и скритите заложби на обучаващите се за да се постигнат по-добри резултати, самият процес на обучение е несъизмеримо по-приятен и развлекателен.

Преподавателите с помощта на индивидуален подход, успяват да насочат вашата енергия в най-добрата посока за да се получи възможно най-бързо желания ефект. Излишно е да се подчертава колко по-бързо хората възприемат когато се набляга на техните хобита и интереси.

  1. Никой не е задължен да прави нищо

Една от особеностите на тази методика е, че никой не се задължава да прави нищо против собственото си желание и воля. Човек учи само по време на обучението Не се дава домашно, което да пречи на пълноценната ви почивка и не се отнема от личното свободно време на обучаващите се.

Ако не желаете да учите или четете нещо, тогава няма защо да се чувствате задължени да го правите. Важен момент тук е да се провокира естествената мотивация на учениците за да могат сами да направляват процеса на собственото си обучение.

  1. Повече резултати

Най-удивителното при метода сугестопедия е, че резултатите изключително много надхвърлят тези на всички други методи на преподаване. Най-добрите примери показват до около 10 пъти повече усвоен материал, а средните постижения са приблизително около 5 пъти по-добри от тези на ученици, които използват друга стратегия за обучението си.

Това, разбира се, не става без усилия, но все пак определено коства по-малко напрежение и работа, отколкото ако се обучавате по друг начин. Ако трябва да използваме проста дума, с която да обясним как работи метода, това би било думата оптимизация, тъй като именно това се цели да се постигне на всяко едно ниво.

Ако сте разпознали себе си и нуждите ви от учене на английски език в изброените по-горе точки, то е добре да се доверите на качествените услуги на Център за сугестопедия „Пеперудени криле“. Ние сме инвестирали солидно количество време и усилия в това вие да получите именно онзи капацитет от знания, по възможно най-добрият и лесен за възприемане начин.

4 причини да научим английски по метода сугестопедия
Оценете публикацията

Божка
Написана от Божка октомври 25, 2017 06:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи