4 причини защо малкият пенис е предимство, а не недостатък

Мария
Написана от Мария октомври 2, 2015 23:26

4 причини защо малкият пенис е предимство, а не недостатък

Акценти:

  • Чуствителност - повече
  • Орален секс - по-добър
  • По-малко болка

Свързани:

Много се е говорило и ще се говори за значението на дължината на мъжкия полов орган. Тук няма правилно и грешно мнение – един търси едно, друг друго.

Докато за някои дами е важно партньорът им да е богато надарен, за да им осигури повече и по-дълбоки оргазми, за други няма значение дали е по-малък или голям, то за трети да правиш секс с мъж с по-малък пенис е истинско удоволствие.

Проведено е проучване, което показва, че за повечето представителки на нежния пол е по-важно емоционалното отношение по време на акта, а не самият акт.

Дори и това да е така за много жени, менталната връзка между партньорите не може да се окаже достатъчна за хубав секс. Тук идва физическата част.

Мъжете са склонни да се хвалят с достойнството си, да се сравняват, да си играят на „Кой е по-по-най?“ и т.н. В това отношение са точно като деца – кой има по-голямата играчка?

Това, което обаче те не взимат в предвид много често е, че напоследък все по-малко и по-малко жени обръщат внимание на това дали са надарени или не. Все пак, всяка дама знае, че и малкият полов член си има предимства:

1. По-малко болка

Много от жените изпитват болка по време на сексуален контакт, било то поради неправилна или неудобна поза, липса на секс в последно време или просто са с по-тясно и чувствително влагалище.

А ако им е за първи път, сковаността, притеснението и напрежението си казват думата, влагалището се свива още повече и мъжът може да изпита сериозни пречки, докато успее да осъществи проникването. Особено в някои случаи.

Дългият пенис има възможността да влезе по-дълбоко и така да причини още по-голяма болка на жената. Също така, самото проникване, ако жената е по-тясна по една или друга причина, би могло да се окаже ад – трудно, изискващо време, напрягащо, може би дори леко разочароващо, поради всичките вложени усилия.

По-малкият пенис има по-добра възможност да се справи с подобен проблем, а също така гарантира по-малка болка, което е плюс, който много жени ще отчетат.

2. По-добър орален секс

И за жената, и за мъжът. За никоя дама не е удобно и лесно да достави удоволствието, което иска и да разгърне способностите си, когато е прекалено заета да се чуди как да диша.

Когато пенисът заема по-малко място в устата й, тя получава възможността да даде всичко от себе си, за да задоволи партньора си чрез всякакви техники и методи, без да се задушава. Също така може да достигне до много повече малки и чувствителни части на мъжкия полов член и да им отдели нужното внимание.

3. Възбуждането на обществено място не представлява проблем

Много по-чувствителни на тази тема мъже се сблъскват всекидневно с това. При по-малки размери възбуждането на обществено място няма да предизвика насмешливи погледи или попречи на нормалното ходене. Никой няма да забележи.

4. Повече чувствителност

Мъжете с по-малко достойнство са по-емоционални в спалнята. Те не са толкова нападателни като по-надарените си събратя, искащи просто да се изфукат и докажат пред колкото е възможно повече момичета.

Не, изследванията доказват, че е много по-вероятно наистина да изпитват нещо към жената, а не просто да целят да я вкарат в леглото си, за да покажат какво могат и какво имат.

Във всяко на пръв поглед негативно нещо съществува по нещо положително. Така че, мъже, ако не сте от най-надарените, не се притеснявайте! Вие сте съкровище за подходящата!

4 причини защо малкият пенис е предимство, а не недостатък
4.6 (91.43%) 63 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 2, 2015 23:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи