Много се е говорило и ще се говори за значението на дължината на мъжкия полов орган. Тук няма правилно и грешно мнение – един търси едно, друг друго.

Докато за някои дами е важно партньорът им да е богато надарен, за да им осигури повече и по-дълбоки оргазми, за други няма значение дали е по-малък или голям, то за трети да правиш секс с мъж с по-малък пенис е истинско удоволствие.

Проведено е проучване, което показва, че за повечето представителки на нежния пол е по-важно емоционалното отношение по време на акта, а не самият акт.

Дори и това да е така за много жени, менталната връзка между партньорите не може да се окаже достатъчна за хубав секс. Тук идва физическата част.

Мъжете са склонни да се хвалят с достойнството си, да се сравняват, да си играят на „Кой е по-по-най?“ и т.н. В това отношение са точно като деца – кой има по-голямата играчка?

Това, което обаче те не взимат в предвид много често е, че напоследък все по-малко и по-малко жени обръщат внимание на това дали са надарени или не. Все пак, всяка дама знае, че и малкият полов член си има предимства:

1. По-малко болка

Много от жените изпитват болка по време на сексуален контакт, било то поради неправилна или неудобна поза, липса на секс в последно време или просто са с по-тясно и чувствително влагалище.

А ако им е за първи път, сковаността, притеснението и напрежението си казват думата, влагалището се свива още повече и мъжът може да изпита сериозни пречки, докато успее да осъществи проникването. Особено в някои случаи.

Дългият пенис има възможността да влезе по-дълбоко и така да причини още по-голяма болка на жената. Също така, самото проникване, ако жената е по-тясна по една или друга причина, би могло да се окаже ад – трудно, изискващо време, напрягащо, може би дори леко разочароващо, поради всичките вложени усилия.

По-малкият пенис има по-добра възможност да се справи с подобен проблем, а също така гарантира по-малка болка, което е плюс, който много жени ще отчетат.

2. По-добър орален секс

И за жената, и за мъжът. За никоя дама не е удобно и лесно да достави удоволствието, което иска и да разгърне способностите си, когато е прекалено заета да се чуди как да диша.

Когато пенисът заема по-малко място в устата й, тя получава възможността да даде всичко от себе си, за да задоволи партньора си чрез всякакви техники и методи, без да се задушава. Също така може да достигне до много повече малки и чувствителни части на мъжкия полов член и да им отдели нужното внимание.

3. Възбуждането на обществено място не представлява проблем

Много по-чувствителни на тази тема мъже се сблъскват всекидневно с това. При по-малки размери възбуждането на обществено място няма да предизвика насмешливи погледи или попречи на нормалното ходене. Никой няма да забележи.

4. Повече чувствителност

Мъжете с по-малко достойнство са по-емоционални в спалнята. Те не са толкова нападателни като по-надарените си събратя, искащи просто да се изфукат и докажат пред колкото е възможно повече момичета.

Не, изследванията доказват, че е много по-вероятно наистина да изпитват нещо към жената, а не просто да целят да я вкарат в леглото си, за да покажат какво могат и какво имат.

Във всяко на пръв поглед негативно нещо съществува по нещо положително. Така че, мъже, ако не сте от най-надарените, не се притеснявайте! Вие сте съкровище за подходящата!