6 вредни навика, от които гърдите увисват

Мария
Написана от Мария август 6, 2015 12:05

6 вредни навика, от които гърдите увисват

Акценти:

  • Спортуване - редовно
  • Физически упражнения - повдигане на бюста
  • Гърди - увисване

Свързани:

Желаете да имате възможно най-дълго красиво и същевременно привлекателно деколте?

Тогава проверете, не правите ли следните няколко грешки?

1. Сгрешили сте с избора на сутиен

Ако носите сутиен с неподходящ размер, то вие сте в зоната на риска – бюстът ви най-вероятно ще загуба формата си преждевременно.

Помнете, че гърдите не съдържат мускулна тъкан и следователно се нуждаят от поддръжка, за да бъдат в тонус. Особено това се отнася за жените, които спортуват редовно. В такъв случай те трябва много внимателно да избират спортен сутиен.

Освен това с течение на времето колагеновите влакна са предразположени към отслабване. И само, когато те имат добра поддръжка, която им осигурява правилно избраният сутиен, бюстът запазва своята форма, а не се превръща в „уши на кокер шпаньол“.

2. Не пиете достатъчно вода

Задължително спазвайте режима за прием на течности. Това означава 2-3 литра чиста негазирана вода в денонощие. Водата и количеството, което пиете през деня, оказва огромно влияние върху еластичността на кожата и я прави по-мека и поддържа вашите гърди в отлична форма.

3. Не предпазвате зоната на деколтето от слънце

В никакъв случай не се печете на слънце без горнището на банския. И когато ходите на градския басейн не забравяйте да използвате крем със слънцезащитен фактор и е желателно да е най-високият – 50-ти.

Но кремът е необходимо да се нанася не само на плажа, но и в града – пагубното влияние на ултравиолетовите лъчи в града никога не е било отменяно – те предизвикват преждевременно стареене на кожата и по този начин загуба на формата на гърдите.

4. Пушите

Многобройни изследвания показват, че тютюнопушенето води до отслабване на колагеновите влакна и следователно води до загуба на еластичността на гърдите. Ако желаете колкото е възможно по-дълго да се хвалите със сексапилно деколте, забравете за цигарите и за всякакви други тютюневи изделия.

5. Постоянно отслабвате и връщате свалените килограми обратно

Смятате себе си за специалист по диетология и правите експерименти със себе си? Но бедата е в това, че понякога си казвате до тук и качвате отново свалените килограми.

Тогава можете да се простите с еластичните и красиви гърди. Значителните колебания в теглото са вредни за фигурата и за съжаление увеличават вероятността гърдите ви да провиснат.

6. Не укрепвате гърдите си с физически натоварвания

Въпреки че гърдите не съдържат мускулна тъкан, такава е разположена зад млечните жлези и натоварвайки мускулите вие укрепвате и приповдигате и самият бюст. Затова е важно да спортувате редовно.

В допълнение следва да упоменем, че упражненията за гърди нямат да ги направят по-големи. Но те ще помогнат за увеличаване на мускулната маса, които се намират зад млечните жлези.

Възможно е и, дори да помогнат за приповдигане на гръдната стена, което пък да направи бюстът ви визуално малко по-голям. Но все пак никога с упражнения не е възможно увеличаване на гърдите.

Защо се получава така?

Нека да разберем. Физическите упражнения спомагат за тонизиране и увеличаване на обема на мускулите, а гърдите – това са млечните жлези и мазнини. На тях не им оказват влияние никакви физически натоварвания.

Но зад самите гърди, както посочихме на няколко пъти вече, има мускулен корсет и ако правите упражнения за него, той ще се повдигне и заедно с него и целият ви бюст.

6 вредни навика, от които гърдите увисват
4.4 (87.66%) 47 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 6, 2015 12:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи